2777
2789

سلام دوستان

من بخاطر مشکلات و عدم تفاهم با همسرمو...

یمدت مشاوره میرفتم نزدیک دومیلیون پس اندازمو خرج کردم اخرشم گفت برو پیش یکی دیگه من نمیتونم کمکی کنم

ازاون روز خیلی روحیم بهم رخته حس میکنم هیچکی نمیتونه بهم کمک کنه..

به اصرار دوستام یبار دیگه هم میخوام امتحان کنمو برم پیش یه مشاور دیگه ولی واقعا میترسم این بار هم اینجوری بشه نتونه کاری واسم کنه خیلی بهم رختم

تورو خدا یکیو بهم معرفی کنین واقعا خوب باشه

خواهش میکنم اونایی که تبلیغ میکنن نیان توروخدا مردم انقد گشتم همش تبلیغ گذاشتن تو سایتا

موضوع مشاورم مشکلات با همسرو...علاقه و...میل جنسی..و..

سکس تراپ هم باشه لطفا

خواهش میکنم واسم دعا کنید شرایط خیلی سختیو میگذرونم...

ببخشید ولی س  ک س تراپ چیه?

آموزش و راهنمایی میکنه واسه مشکلات رابطه جنسی 

اونایی که مشکلاتی دراین زمینه دارن چیزی رو بلد نیستن یا از روابط جنسیشون ناراضین میرن پیش س ک س تراپ تا مشکل حل بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه خانم دکتر عالی میشناسم که تا بیمترش کاملا حالش خوب نشه ولش نمیکنه من خواهرزادم یه مشکل حاد داشت قبلش زیر نظر ۳نفر دیگه بود ولی هیچ تاثیری نداشت تا اینکه خداروشکر از طریق یکی از دوستاش با این خانم دکتر اشناشد والانم حالش خیلی خوبه نگران نباش و امید داشته باش 

من یه خانم دکتر عالی میشناسم که تا بیمترش کاملا حالش خوب نشه ولش نمیکنه من خواهرزادم یه مشکل حاد داش ...

آتی عزیز ازت ممنونم که جواب دادی

این خانوم دکتری که میگین در چ زمینههایی مشاوره میدن؟

آدرس و شماره ای ازشون دارین؟

هزینه مشاورشون بالا بود؟

سلام استارتر .‌ مت یه مشاور و سک س تراپ میشناسم  فک کنم هم اصفهان دفتر داره هم شهر مجلسی  ...

سلام عزیزم ممنون که جواب دادی

این مشاوری که میگی ازش مطمئنی که جواب میده؟

من واقعا ناامیدم اگه اینبارم فقط به فکر پول باشه و هیچ کمکیم نتونه بکنه واقعا این بار بهم میریزم چون فرصت زیادیم ندارم ..شرایطم خاصه....

سلام عزیزم ممنون که جواب دادی این مشاوری که میگی ازش مطمئنی که جواب میده؟ من واقعا ناامیدم اگه این ...

من اصفهان نیستم ولی چن بار باهاش تلفنی مشاوره کردم خیلی راضی بودم . 

از نظر س ک س تراپی هم شنیدم کارش خوبه .

فک‌کنم ساعتی ۵۰ تومن یا ۶۰ تومن باشه قیمتش .ولی اگه تعداد جلساتت بره بالا ارزونتر میگیره ازت 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

عکس کارت ویزیت شو دارم ولی بلد نیستم چه جوری از گالری م عکس بزارم . 

حالا اگه نتونستم بزارم شماره شو میزارم برات 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
من مشکلات تو را دارم ولی دوست ندارم برم مشاوره واینا

اشتباه میکنی بانو‌...

من اگه همون اول که مشکلات رو دیدم رفته بودم پیش مشاور..‌

اینجوری نمیشد...

حالا هم نرم تا یمدت کوتاه دیگه بدبختیهام زیاد ترم میشه....

باور کن هیچوقت دیر نیست..

اشنایی..دوستی نامزدی عقدی ازدواجی بچه اولی دومی سومی

تو هر مرحله ای که هستی بدون امروز از یه سال دیگه خیلی شرایطتت بهتره...

پس امروز یکاری کن

عکس کارت ویزیت شو دارم ولی بلد نیستم چه جوری از گالری م عکس بزارم .  حالا اگه نتونستم بزارم ...

مرسی عزیزم شماره و اددس هم بزاری خوبه

ولی واسه عکس هم همینجایی که متن تایپ میکنی کنار استیکر رو مربع عکس میتونی کلیک کنی یه کادر باز میشه نوشته کلبک کنید کلیک میکنی فایل عکسو پیدا میکنی میزاری 

مرسی بانو ازت زنده باشی🌹