2777
2789
عنوان

جفتم پایین هست با لکه بینی 😔

6143 بازدید | 30 پست

کسی هست جفتش پایین بوده باشه با لکه بینی تو هفته13 بعد خوب شده باشه؟

خدایا مرسی که پسرمو سالم بهم دادی❤️💖❤️💖💋😍💋😍💋💐💋💐💋💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جفتم خیلی پایین بود فقط استراحت کن خم نشو پله که اثلا دستشویی هم فرنگی استفاده کن خلاصه فشار به کمر وپهلو شکمت نیار تا جفتت بیاد بالا ولی من خونریزی نداشتم بری دکتر بهت شیاف میده خونریزیت قطع میشه

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
منم جفتم خیلی پایین بود فقط استراحت کن خم نشو پله که اثلا دستشویی هم فرنگی استفاده کن خلاصه فشار به ...

سوزن هفته ای1بار میزنم شیافم هر شب واژینال استفاده میکنم قرصم که کلی بهم داده من حتی از ترس مدفوع سر پایی میکنم میگم یهو فشار میاد بهم دوباره کیسه ابم میپوکه 

منم جفتم خیلی پایین بود فقط استراحت کن خم نشو پله که اثلا دستشویی هم فرنگی استفاده کن خلاصه فشار به ...

عزیزم یسوال جفتت پایین بودچه نوعی بودلولایینگ بودسرراهی کامل بودیامارژینال 

برامن لولایینگه دکترم تاکیدش رونزدیکی وجاروبرقی وکلافشاررولگن نباشه 

بنظرت بالامیره 

اخه مال من تاهفته ۱۸اصلاپایین نبودبعداومدپایین 

دردواژن وفشارتوش دارم 

فقطم ده تاشیاف شیکلوژیست داده ک بعدیماه مجددسونوکنه ببینه رفته بالایانه

وخدایی که بشدت کافیست
سوزن هفته ای1بار میزنم شیافم هر شب واژینال استفاده میکنم قرصم که کلی بهم داده من حتی از ترس مدفوع سر ...

توالت فرنگی بشین 

پله نروزیادسرپانمون زیادنشسن دراربکش ایشالابره بالا

شماک سابقه زایمان زودرس داشتی چراسرکلاژن نکرده؟

جفتت اسمش میه میدونی؟

وخدایی که بشدت کافیست
توالت فرنگی بشین  پله نروزیادسرپانمون زیادنشسن دراربکش ایشالابره بالا شماک سابقه زایمان زودرس ...

جفتم لو لاینگ هست اما دهانه رحمم گفتن خیلی خوبه اول گفتن 35هست سونو بعدی گفتن 39هست

جفتم لو لاینگ هست اما دهانه رحمم گفتن خیلی خوبه اول گفتن 35هست سونو بعدی گفتن 39هست

عه مثل منی که 

منم ادکترتومطب سونوکردگفت ۳۳رفتم سونوبیرون گفت ۳۸

بیین من شنبه دکتربودم بهم گفت تاوقتی دهانه رحمت خوبه جفت لولایینگ کاریت نداره 

اابته بشرط اینکه رعایت کنی دیگ 

من هفتمبالاتره احتمال اینکه بره بالاکمتده ولی واس شماحتمامیره نگران نبلش چون اکثراتاهفته ۲۰میکشه بالل

نکشیدم تاهفته ۲۷و۳۲هم جاداره ولی نرفت دیگ نمیره وبایدسزارین بشی 

من شیاف میزنم فقط بخاطردردا

شمادردواژن نداری؟

راستی اصلانزاریبوست بشی بهیچ وجه 

سمه واس جفت پایین 

دکترت کلاچیابهت گفته 

من خلفی لولایینگم ولی لکه بینی ندارم ولی درددارم 

وخدایی که بشدت کافیست
عه مثل منی که  منم ادکترتومطب سونوکردگفت ۳۳رفتم سونوبیرون گفت ۳۸ بیین من شنبه دکتربودم بهم گف ...

من هیچ دردی ندارم فقط موقع خواب لگنم درد میکنه که نیم ساعتی یه بار بلند میشم به پهلو دیگم میخوابم درد خواستی ندارن فقط لکه بینی از همین میترسم،چون دکترم به مامانم گفت ابم میدی دستش بخوره نه خودش بره

چرا یبوست بده برا جفت پایین؟؟

اخه یه بارم سقط داشتم کیسه ابم پوکیده میترسم خیلی 😔😔😔😔

چند هفته اینجور شد؟؟

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
من هیچ دردی ندارم فقط موقع خواب لگنم درد میکنه که نیم ساعتی یه بار بلند میشم به پهلو دیگم میخوابم در ...

جدی دراینحدبهت سفارش کرد؟پس بخاطرسابقه زایمان زودرست واینکه لکه بینی دارب هست 

اره یبوست خیلی بده چون فشارمیاداصلانزارییوست بشی 

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم یسوال جفتت پایین بودچه نوعی بودلولایینگ بودسرراهی کامل بودیامارژینال  برامن لولایینگه دک ...

لولایینگ بود دکتر منم از همون اول بارداری نزدیکی و کار سنگین رو برام ممنوع کرد انشالله میره بالا خودش اثلا نگران نباش