2777
2789
عنوان

جفتم پایین هست با لکه بینی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6146 بازدید | 30 پست
تو 4ماه بودم 

ایشالله این دفعه نی نیت سالم میاد بغلت نگران نباش اثلا استراحت کن

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
جدی دراینحدبهت سفارش کرد؟پس بخاطرسابقه زایمان زودرست واینکه لکه بینی دارب هست  اره یبوست خیلی ...

اره عزیزم بیشتر از چیزی که میگم باید احتیاط کنم برام دعا کنید 🙏🙏🙏🙏🙁

خدایا مرسی که پسرمو سالم بهم دادی❤️💖❤️💖💋😍💋😍💋💐💋💐💋💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لولایینگ بود دکتر منم از همون اول بارداری نزدیکی و کار سنگین رو برام ممنوع کرد انشالله میره بالا خود ...

میناحون دکترم اینقدعوضی بودفک کن بهم اجازه مسافرتم دادمن ک نمیدونستم پایینه کاراموپیکردم بیرون میزفتم ولی احساس فشارداشتم خودم رفتم سونودوباره دیدم بعله زده لولایینگ 

دکترموعوض کردم رفتم جای دیگ بهم گفت اینارورعایت کن ان سالله ک مشکلی پیدانمیکنی دوباره هم چکت میکنم ببینم رفته باللنرفته بالا

فقط یکم ترسم اراینه برامن تاهفته ۱۸پایین نبودبعدش کشیرپایین 

لعنتی یه قرص اهن داده بودبهم یبوست میاوردوحشتناک هرچی گفتم عوض نکرددیروزک کرفتم دکترجدیده اول اونوعوض کردواسم بعدشم شربت دادگفت اول یبوستت درمان بشه واس جفت پایین سمه بدترمیارتش پایین 

بنظرت امیدی هست بره بالا

اخه من سزارین شدم قبلاجفت پایین تومن ممکنه چسیندگی جفت هم بده ازاون میترسم یکم 

شماامپول میردی یافقط شیاف ؟؟یاهیچکدوم؟

وخدایی که بشدت کافیست
میناحون دکترم اینقدعوضی بودفک کن بهم اجازه مسافرتم دادمن ک نمیدونستم پایینه کاراموپیکردم بیرون میزفت ...

بنظر من میاد بالا مال منم پایین بود از هر کی میپرسیدم و نگران بودم همه میگفتن جفت خودش میاد بالا نگرانی الکیه؛چرا دکتر بهت گفته هر کاری دوس داری بکن اونم با جفت پایین؛الان شرایطت چجوریه درد داری ویبوست؟؟منم یبوست دارم به سختی میرم دستشویی 

نه من از همون اول که جفتم پایین بود حسابی استراحت کردم تو سونوی بعدی یکم اومد بالاچون دردم نداشتم نه آمپول داد نه شیاف

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
بنظر من میاد بالا مال منم پایین بود از هر کی میپرسیدم و نگران بودم همه میگفتن جفت خودش میاد بالا نگر ...

دکترقبلیه فوق العاده ریلکس همرومیگفت مهم نیس سرپاوایسم اره دردتودهانه رحمم حس میکنم وفشاروسنگینی توشکمم تیرمیکشع وحالت کشیدگی دارم 

واس همون فقط ۱۰تاشیاف داد

نظردکترم اینه ک یبوست بیشت باعث این دردامیشه فشارمیاره 

بهم گفت سعی کن هرروزبری دسشویی 

فعلاک بهم اهن ایناروعوض کرده شربت ملین داده ببنم درس میشم یانه 

وخدایی که بشدت کافیست

وااای من خیلی یبوست دارم یعنی موقع دسشویی خیلی بهم فشار میاد ولی کسی بهم نگفته ضرر داره ،،،خیلی دکترا بیخیالن من تازه دکترمو عوض کردم مثلا خیلی خوبو معروف هست

منم سه ماه اولم لكه بيني داشتم استراحت زياد ميكردم كار سنگين و پياده روي نميكردم.خوب شدم.جفتم هم كل نه ماه پايين بود مشكلي نبود

دكترت واست شياف ننوشته؟من با شياف خوب شدم

یه روز خوب میاد

منم سه ماه اولم لكه بيني داشتم استراحت زياد ميكردم كار سنگين و پياده روي نميكردم.خوب شدم.جفتم هم كل ...

چرا شیاف هرشب واژینال استفاده میکنم سوزنم هفته ای یه بار میزنم  ولی بازم لکه دارم 

چرا شیاف هرشب واژینال استفاده میکنم سوزنم هفته ای یه بار میزنم  ولی بازم لکه دارم

شما لکه بینیت خوب شد؟

من هفته نوزدهم و لکه بینی پیدا کردم دکتر فقط هفته ای یه امپول پرولوتون تجویز کرده

خیلی میترسم نکنه بچم سقط شه

درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
شما لکه بینیت خوب شد؟ من هفته نوزدهم و لکه بینی پیدا کردم دکتر فقط هفته ای یه امپول پرولوتون تجویز ...

اره من خداروشکر لکه بینیم رفع شد 

جفتت پایین نیس؟؟

اره من خداروشکر لکه بینیم رفع شد  جفتت پایین نیس؟؟

جفتم پایینه خیلی نگرانم تا چند هفتگی مال شما رفع شد؟

جدیدا یه رگه های روشنم خون داخل ترشحاتم هست 

امپول پرولوتون میزنم همین کافیه؟

جفتم پایینه خیلی نگرانم تا چند هفتگی مال شما رفع شد؟ جدیدا یه رگه های روشنم خون داخل ترشحاتم هست&nb ...

من تو هفته 13جفتم اومد پایین بعد1ماه رفت بالا البته من همش خواب بودم حتی ابم میدادن دستم دسشویی هم فرنگی

چند هفته ای ؟؟؟

تا هفته 26وقت داری بره بالا بعدش خطریه

من تو هفته 13جفتم اومد پایین بعد1ماه رفت بالا البته من همش خواب بودم حتی ابم میدادن دستم دسشویی هم ف ...

تازه وارد هفته بیست شدم یعنی باید مطلقا استراحت کنم؟