2777
2789
عنوان

نامنظم بودن قاعدگی

135 بازدید | 13 پست

بچه ها کمکم کنید لطفن پریودام از روز ازل نامنظم بوده انقد آمپوو قرصو دیگه خسته شدمسه ماههی بود دوباره قرص روکین میخوردم برا تنظیم دوباره بعد قطع دارو دیگه نشدم داره سه ماه میشه آزمایش بارداری اینا دادم منفی الانم هشت روزه آمپول پروژسترون زدم ولی خبری نیست صبر کنم یا برم دکتر😢😢😢😢😢افسردگی گرفتم بخدا

برا من هم اینجوری بود رفتم دکتر گفت سونو بده شاید کیست داشته باشی

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از وقتي كه ازدواج كردم پريودام بهم ريخت.ولي بمون پريود شو بعد برو دكتر يه چكاب كامل كن از رحمت هم ازمايش هم سونو.انشالله كه سالمي

خدايا گذشته ها گذشته .ولي اينده رو به خودت ميسپارم .خودت به بهترين نحو رقمش بزن

اگه امپول زدی صبر کن پریود بشی بعدش برو دکتر

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
آره میگن اضافه وزن داری ولی وزنم ۱۵ کیلو کم کردم بازم همینجوری

نامنظم بودن پریود.دیر پریود شدن.عقب انداختن الکی پری.همشون بر نامنظم بودن تخمکگذاری وعدم تخمکگذاری هست ومساوی هست با تنبلی تخمدان.

باید زیر نظر دکتر دارو بخوری یه مدت.

واینکه از داروهای گیاهی هم میتونی استفاده کنی مثل رازیانه وسیاهدانه وعسل

این نشونه تنبلی تخمدانه.برو ورزش وزن کم کن.واز استرس بدور باش.من پریود نمیشدم یا نامنظم منفورمین میخوردم.زندگیم همیشه پراسترس بوده.ی کم استرسم کم کردم ورزش کردم تا ورزش کردم انگار راهش بازشد.پریودم درست شد بعدم باردارشدم