سلام بچه ها من نمیدونم چم شده احساس میکنم میل و حسم نسبت به شوهرم کم شده بخدا شوهرم آدم خوبیه ولی من نمیدونم چرا جدیدا" حسی ندارم چیکارکنم؟ به بچه فکرمیکنم میگم اگه بچه دارشیم خوب میشه ولی بعد پشیمون میشم قصدشو ندارم که بچه بیارم نمیدونم باید چیکارکنم خسته شدم، به نظرتون باید چیکارکنم؟پیام بزارید میخونم ممنون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زندگيتو از يكنواختي در بيار حالت خوب ميشه . حست بر ميگرده . تحرك ايجاد كن شادي ايجاد كن همه چي خوب ميشه از ظاهر خودت شروع كن مثلا موهاتو يه تغيير اساسي بده اگه بلنده كوتاهش كن اگه رنگش ي مدته ثابته ١٨٠ درجه عوضش كن بعد دكوراسيون خونه را عوض كن از همسرتم نظر بخواه . كلا يه تحركي توي خودتو توي خونه ايجاد كن . اينجوري بينتون مكالمه بيشتري صورت ميگيره بحث ميكنيد و نظر همو جويا ميشيد و رابطه اتون گرم ميشه و از روتين و يكنواختيه زندگي خارج ميشه . ميشه عضو سايت فيليمو شد و هر شب يه فيلم ديد و بعدش يك ساعت راجب فيلم صحبت كرد . دنبال تغيير و بهانه هاي مختلف براي صحبت كردن باش تا همه چي درست شه ولي اصلا بچه دار نشو تو اين شرايط چون اون موقع همه حس و توجه ميشه اون بچه و اين اصلا خوب نيست براي زندگي مشترك