2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یه لحظه

118 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من نمیدونم چم شده احساس میکنم میل و حسم نسبت به شوهرم کم شده بخدا شوهرم آدم خوبیه ولی من نمیدونم چرا جدیدا" حسی ندارم چیکارکنم؟ به بچه فکرمیکنم میگم اگه بچه دارشیم خوب میشه ولی بعد پشیمون میشم قصدشو ندارم که بچه بیارم نمیدونم باید چیکارکنم خسته شدم، به نظرتون باید چیکارکنم؟پیام بزارید میخونم ممنون

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

شاید از رفتار های همسرت هرچند کوچیک ناراحتی داری ک همش روهم تلنبار شده و باعث شده بهش حسی نداشته باشی 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طاهرش راضی هستی ؟از رفتارش چی؟ خودت میدونی ته دلت مشکل چیه یه کم دقت کنی پیداش میکنی

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
شاید از رفتار های همسرت هرچند کوچیک ناراحتی داری ک همش روهم تلنبار شده و باعث شده بهش حسی نداشته باش ...

نه زیاد به این موضوع فکر نکردم ولی احساس میکنم زندگیم یکنواخت شده 

باهاش صحبت کن بگو ک بیشتربهت توجه کنه خودتم بیشتر نزدیک شو بهش ،انشااله ک مشکلت حل میشه بعد یه نی نی ...

اون بیچاره توجه میکنه ولی خب همش سرکار میره به خاطر این اوضاع اقتصادی به خاطر گرونی باید تلاش کنه قسط و بدهی رو بدیم خودمم خستم 

از طاهرش راضی هستی ؟از رفتارش چی؟ خودت میدونی ته دلت مشکل چیه یه کم دقت کنی پیداش میکنی

راضیم ولی خب احساس میکنم زندگیم یکنواخت شده بخدا نمیدونم ماله اوضاعه ماله چیه ؟؟؟ خیلی خستم

به شوهرت بگو باهاش حرف برن دلیل سرد شدنتو بگو  الکی آدم سرد نمیشه که من ی ذره از شوهرم ناراحت ...

آخه بیچاره کاری نکرده خودم همش باهاش حرف میزنم خودم نمیدونم چم شده خیلی خستم 

زندگيتو از يكنواختي در بيار حالت خوب ميشه . حست بر ميگرده . تحرك ايجاد كن شادي ايجاد كن همه چي خوب ميشه از ظاهر خودت شروع كن مثلا موهاتو يه تغيير اساسي بده اگه بلنده كوتاهش كن اگه رنگش ي مدته ثابته ١٨٠ درجه عوضش كن بعد دكوراسيون خونه را عوض كن از همسرتم نظر بخواه . كلا يه تحركي توي خودتو توي خونه ايجاد كن . اينجوري بينتون مكالمه بيشتري صورت ميگيره بحث ميكنيد و نظر همو جويا ميشيد و رابطه اتون گرم ميشه و از روتين و يكنواختيه زندگي خارج ميشه . ميشه عضو سايت فيليمو شد و هر شب يه فيلم ديد و بعدش يك ساعت راجب فيلم صحبت كرد . دنبال تغيير و بهانه هاي مختلف براي صحبت كردن باش تا همه چي درست شه ولي اصلا بچه دار نشو تو اين شرايط چون اون موقع همه حس و توجه ميشه اون بچه و اين اصلا خوب نيست براي زندگي مشترك

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
زندگيتو از يكنواختي در بيار حالت خوب ميشه . حست بر ميگرده . تحرك ايجاد كن شادي ايجاد كن همه چي خوب م ...

حرف خوبی زدی بخدا شوهرم خیلی آدم خوبیه ولی نمیدونم خودم چم شده فکرکنم باید یه تغییری به خودم بدم 

اون بیچاره توجه میکنه ولی خب همش سرکار میره به خاطر این اوضاع اقتصادی به خاطر گرونی باید تلاش کنه قس ...

همسرمنم صبح تا شب محبوره سرکارش باشه،منم تو این شهرغریبم وتک وتنها حتی یه نفرم ندارم اینجا،دوماه یبارخونوادمو میبینم و.... کلی مشکلات دیگه ،ولی وقتی همدیگه رومیبینیم همه چیو فراموش میکنیم