2777
2789
من رژیمم برا اینکه صورتم لاغر نشه هفته ای دوتاشو میخورم ب ماسک هاییم ک بصورتم میزنم اضافه میکنم واسه ...

من. خوندم برای تقویت اسپرم خوبه، به شوهرم یه روز درميون میدم. ویتامین e, 400iu, با اکراه میخوره و میگه اینا زیادیش ضرر داره 

...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من. خوندم برای تقویت اسپرم خوبه، به شوهرم یه روز درميون میدم. ویتامین e, 400iu, با اکراه میخوره و می ...

عزیزم یه روز درمیان خیلی زیاده . ویتامین E ی ویتامین محلول در چربی هستش یعنی مقدار اضافی اش از طریق اب و ادرار دفع نمیشه و در چربی و رگ ها رسوب میکنه عزیزم و ب مرور باعث افزایش احتمال سکته مغزی و قلبی میشه . ویتامین eو ویتامین D باید ماهی یبار یعنی مقدار مجازش استفاده بشه .مگر اینکه مشکل خاصی داشته باشه ک دکتر برا ی مدت کوتاهی استفاده فشرده و زیاد رو تجویز کنه ولی بعد میگه ماهی یبار استفاده بشه . مراقب سلامتیتون باشین و خودسرانه استفاده نکنین

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎

مداوم استفاده کنه ولی ماهی یبار 

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎
ممنونم عزیزم، 

خواهش میکنم عزیزم وظیفه بود . ایشالله همیشه سالم و سلامت باشی 

2790
2778
2791
2779
2792