2777
2789
عنوان

نهار چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 69 پست
بیا مهمونم باش عزیز دلم .... 😍😍🤗 اره منم دوست دارم غذای مورد علاقم 

قوربونت برم مهربون  

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شب قبلش

واسه من دیونم کردن اونروز زنگ زدن میایم خونتون ناهار بعدکلی ناهار پختم و مخلفات آخرم نیومدن موند رو دستم دیشبم زنگیدن شاید اومدیم تا الان نیومدن منم ناهار اندازه خودمون گذاشتم 😣

هعیییی😶

وای من خیلی وقته دلم قرمه سبزی میخواد .

نوش جان

هنوز هیچی درست نکردم. شاید بادمجون از فریزر بذارم بیرون همونو با برنج بخوریم 

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

سبزی پلو باماهی

غذای محبوب خانه ی ما😍

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
نه  کجا دیره....شاید باورتون شه اما شوهر  تازه رفته نون بگیره بیاد تا صبحونه بخوریم   ...

وووووی نوش جون   

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
از ديشب آبگوشت گزاشتم ، واااي بوش پيچيده توي خونه ، هووووم

به به   

هیچی