2777
2789
عنوان

نهار چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 69 پست
دستورش چه جوری من تا حالا درس نکردم

اسفناج و سرخ میکنی میذاری کنار بعد گدشت و با پیاز داغ و سیر تفت میدی و الو رو میریزی توش اسفناجم میریزی اب میریزی میذاری بجوشه تا گوشت بپزه روغن اسفناج سرخ شده هم پس بده بعد اخر سر من دوست دارم ملس بشه کمی شکر اصافه میکنم .

اسفناج و سرخ میکنی میذاری کنار بعد گدشت و با پیاز داغ و سیر تفت میدی و الو رو میریزی توش اسفناجم میر ...

مرسی عزیزم

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش بحالتون من تابیام صبخانه انم باکلی جنگولک بازی وبدبختی ب دخترم بدم ساعت یازده شده بعدش سوپ براناهارش بزارم وبهش برسم ساعت یک ودوشده،همیشه یانون پنیری چیزی یاتخم مرغ میخورم😢😢

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...
مرغت رو چطور درست میکنی گلم؟

عزیزم اول مرغم سرخ میکنم میزارم کنار ... بعد یه پیاز متوسط رو ریز خورد میکنم سرخ میکنم بعد فلفل دلمه ای خورد شده بهش اضافه میکنم خوب تفت میدم بعد نمک و فلفل و زردچوبه میزنم باز تفت میدم دو قاشق رب اضافه میکنم حسابی دوباره هم میزنم که بوی خامی رب گرفته بشه بعد مرع ها رو میچینم آب جوش اضافه میکنم اب که اضافه کردم ابلیمو و نمک و زعفران فراوان هم اضافه میکنم زیرش کم میکنم بپزه ۱ و نیم هم اماده است هویج هم میزارم جدا بپزه سیب زمینی هم سرخ میکنم خیلی خوش مزه میشه ... 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
ممنون عزیز دلم

خواهش میکنم گلم 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺