2777
2789

۴ ماهگی خیلی زوده گلم برای معده بچه خوب نیست از ۶ ماهگی کم کم شروع کن

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم از اول هم شیر خودم هم شیر خشک می خورد و وزن گیری خوب بود پایان سه ماه 6کیلو بود.ولی اواخر سه ماه خ کم اشتها شد دیگه شیر خشکو نمی خورد فقط شیر خودم خلاصه یکیشون رو می خورد نه دوتا منم دو هفته فقط شیر خودمو دادم وزن اصلا تغییر نکرد.دکتر گفت دو راه داری یا از 4ماهگی شیر خودتو بده و غذا کمکمی شروع کن یا که شیر خشک فقط بده چی کار کنم الان!!!!

شیر خودم کمه.شیر دارم با کمک شیر افزاها ولی انگار بچه هیچ نخورده فک کنید تو دو هفته که شیر خودمو می خورد هیچ وزن نگرفت!!من میگم بدن بچه تو سال اول به شیر احتیاج داره نه غذا شیر خشک بش بدم چی کار کنم!!!!!

واقعا از لحاظ بار مالی واسه اینکه شیر خودم بیشتر بشه هزینه از شیر خشک بیشتر میکنم لیدی میل و هزار چیز دیگه.پرخوری و چرب و شیرین زیاد می خورم  شیرم باز اون طور که بچه باهاش رشد کنه نیست میترسم فردادقند و چربی بگیرم .هرکاری میکنم دلمم نمیاد شیر ندم و بزارم خشک بشه ..سردرد گرفتم از بس فکر میکنم 

عزیزم شیر مادر یه چیز دیگه است.ولی اگه واقعا شیر نداری خوب شیر خشک بده.هم شیر خشک هم شیر خودتون معمولا بچه رو دو گانه میکنه.یکیش رو نمیخوره.اگه میخواید هم شیر خودتون رو بدید هم شی خشک میتونید شبها توی خواب بهش شیر خشک بدید.برا غذاهم اشکال نداره وقتی خود دکتر گفته فقط از اول فرنی بده کامل بخوره زود غذا رو تغییر نده.