2777
2789

طول سرویکس واسه همه تو ان تی اندازه گرفته میشه؟

بعد اینکه واسه طول سرویکس شکمی سونو میکنن یا واژینال؟

اخه من خونریزی دارم نمیخوام واژینال شم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
سونو ان تی دیگه معمولا واژینال نیس... مال من شکمی بود و طول سرویکسم رو هم گفت

اها .مرسی عزیزم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شکمی انجام دادم تو ۱۲ هفته ۲۴ بود گفتم برم بیمارستان سریع بستریم میکنن واسه سرکلاژ دکترم گفت تا واژینال انجام ندی قبول نمیکنیم وازینال دادم تو ۱۳ هفته شد ۳۲ دیگ سرکلاز نکردم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
من شکمی انجام دادم تو ۱۲ هفته ۲۴ بود گفتم برم بیمارستان سریع بستریم میکنن واسه سرکلاژ دکترم گفت تا و ...

وای نمیخوام واژینال 

واسه من جداگونه تو دفترچه ام نوشته سرویکس چک بشه

وای نمیخوام واژینال  واسه من جداگونه تو دفترچه ام نوشته سرویکس چک بشه

اخه واژینال دقیق تر من الان ۱۸هفته رفتم دوباره گفتن ۲۸ میدونستم دقیق نیست گفتم واژینالم انجام بدید انجام دادن شد ۲۷ سریع رفتم بیمارستان ک گفتن از زمان سرکلاژت گذشته بدوزیم هر لحظه ممکنه کیسه ابت پاره بشه الان پساری گذاشتم 

خیلی مهمه طول سرویکس حواست باشه

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
اخه واژینال دقیق تر من الان ۱۸هفته رفتم دوباره گفتن ۲۸ میدونستم دقیق نیست گفتم واژینالم انجام بدید ا ...

خب بدبختی من کلی خونریزی دارم احتمال نارسایی دهانه رحم هست واسم.2تا سقطم داشتم

میترسم واژینال اسیب برسونه اخه

خب بدبختی من کلی خونریزی دارم احتمال نارسایی دهانه رحم هست واسم.2تا سقطم داشتم میترسم واژینال اسیب ...

اهان شما ک دو تا سقط داشتی همون سونو شکمی انجام میدن چون سابقه سقط داری اگ خدایی نکرده کوتاه بود سریع میفرستن بدوزی ...منم دکتر اول ازم پرسید چون سابقع سقط نداشتم اولین بارداریمم بود سرکلاژم نکرد فرستاد واژینال 

اهان شما ک دو تا سقط داشتی همون سونو شکمی انجام میدن چون سابقه سقط داری اگ خدایی نکرده کوتاه بود سری ...

متوجه نشدم؟حالا بنظرت شکمی انجام میدن برام یا واژینال؟

متوجه نشدم؟حالا بنظرت شکمی انجام میدن برام یا واژینال؟

ن عزیزم همون شکمی انجام میدن ......

ن عزیزم همون شکمی انجام میدن ......

مرسی گلم