2777
2789

سلام من تازه ٢٣ روزه زايمان كردم بياين اينجا از هر تجربه اي كه بعد از زايمان بدست آورديم بنويسيم كه ماماناي باردار بتونن استفاده كنن 

١-من زايمانم طبيعي بود كيسه آبم زودتر پاره شد ماماي همراه داشتم خيلي كمكم كرد زايمانم ٣ ساعت طول كشيد ٤ تا بخيه خوردم

٢-دخملم زردي داشت متاسفانه ١٠ روز خودم ترنجبين مي خوردم و خاك شير و با كاسني قاطي كردم خوردم خيلي تاثير داره

٣- تو تمام غذاهام  و ماست زيره ميريزم براي نفخ عاليه 

٤- ليدي ميل و كپسول شير افزا براي افزايش شير ميخورم 

٥- براي بخيه هام هر بار با سرم شستشو ميشورم و با سشوار خشك ميكنم 

٦- براي خونريزي هر بار پد و عوض ميكنم تا بخيه عفونت نكنه البته همون هفته اول خوب شد 

٧- براي زخم سينه پماد زدم ولي تاثيري نداشت طوري كه هر بار شير ميخورد منم گريه ميكردم ولي بايد شير بدين در هر حال تا خودش خوب بشه كه الان خوبه خداروشكر 

٨- من بچم موقع تولد ٣/١٠٠ بود ١٠ روز زودتر به دنيا اومده بود شبي يه وعده شير خشك آپتاميل ميدم يه پيمانه فقط تو بيست روز ٦٠٠ گرم اضافه كرده البته من با نظر دكترم اين كارو كردم قبلش مشورت كنيد در ضمن شب شير خشك ميخوره سنگين ميشه راحت ميخوابه

**همينا به ذهنم رسيد اگه كسي سزارين هم شده از مراقبت هاش براي كسايي كه قراره سزارين  بشن بزارين 

ممنون 🙏🏻

💫چون تو دارم همه دارم دگرم هيچ نبايد💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيييييلي ممنون از راهنماييت دوستم🙏

فدات ايشالله كه ني ني سالم مياد تو بغلت راستي تا ميتوني بخواب كه بعدش خبري نيست 😊

منم طبیعی زایمان کردم ٤ساعت طول کشید تا زایمان کردم قبل بارداری کلی پیاده روی و ماه اخرم هروز دوش اب گرم روتوپ هم میپریدم زایمانم عالی بود ٥تا بخیه خوردم همون لحظه ک زایمان کردم بلند شدم و ب بچم شیر میدادم همزمان عرق کاسنی وعرق شاهطره میخوردم نینیم زردی نگرفت و غذاهای نفاخ هم نمیخوردم ولی لبنیات زیاد میخوردم تا ٤٠روزگی بچم هر روز اسهال بود و مقعدش زخم زخم شده بود هرچی دکتر میبردم وپماد میدادن بی فاید بود بدتر میشد تا فهمیدم حساسیت ب لبنیات گاوی داره نخوردم بچم خوب شد دیگه کباب و اب گوشت ومغزیجات شیر وزیاد و مقوی میکنند و همینطور رازیانه .ولی مامانای ک پسردارن میگن رازیانه نخورن چون هورمون دخترونه داره 

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 
منم طبیعی زایمان کردم ٤ساعت طول کشید تا زایمان کردم قبل بارداری کلی پیاده روی و ماه اخرم هروز دوش اب ...

اینم بگم الان پسرم تو ١١ماهگیه

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 
منم طبیعی زایمان کردم ٤ساعت طول کشید تا زایمان کردم قبل بارداری کلی پیاده روی و ماه اخرم هروز دوش اب ...

خدا حفظش كنه من هنوز جرأت نكردم حبوبات بخورم گذاشتم بعد از ٤٠ روزگي 

منم بیست روزه زایمان کردم طبیعی  

ده ساعت درد کشیدم وزن بچه چهار کیلو بود 

دو ساعت بعد زایمان خونریزی شدید گرفتم دوباره رفتم زایشگاه تکه های جفت تو رحمم مونده بود خیلی درد کشیدم تا کشیدن بیرون این قسمت از زایمانمم بیشتر سختی کشیدم 

خداروشکر پسرم زردی نداشت  غذای های نفخ دار هم کم کم میخورم چون میگن تو چله بخوری بهتره اما لبنیات هنوز نخوردم 

بخیه هامم تا روز پانزدهم کامل ریخت اما جاش قرمز شده منم با سرم شستشو وسشوار خشک میکنم 

خدایا به امید تو 
منم بیست روزه زایمان کردم طبیعی   ده ساعت درد کشیدم وزن بچه چهار کیلو بود  دو ساعت بعد ز ...

عزيزم براي قرمزيش پماد آلفا بزن خيلي جواب ميده 

من نی نیم دوماهشه شیرم کم بود قطره شیرافزا استفاده میکنم ,خیلی تاثیر داره واقعا شیرم زیاد شده 

اخر شب هایمان بیشتر به فیلمهای هندی شبیه شده ،،، یک تنه جلوی صدها فکروخیال می ایستیم و همه شان را از پا در می اوریم !!!