2777
2789
عنوان

میشه بیاید اثر امپول اچ سی جی؟

116 بازدید | 16 پست

دیروز موعدم بود ۱۶تیر .روز دوازه پریم امپول زدم دوتا و اقدام کردم یه روز قبل پری و خود روزی پری بی بی هاله انداخت رو به پرنگ یعنی واضح بود امروز هم که یه روز گدشت هم هاله انداخت مشخص ولی به نطرم کمرنگ تره یعنی ممکن اثر امپول تا الان مونده باشه 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دقیقا 14 روز بعد بی بی زدم مثبت بود همون روز هم رفتم آز که اونم مثبت بود. نگران نباش . فردا هم بی بی بزن اگه مثبت بود برو آز بده

میشه برای سلامتی خواهرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️                   

منم با اچ سی ب لطف خدا جواب گرفتم انشاالله ک بارداری دوستم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
من دقیقا 14 روز بعد بی بی زدم مثبت بود همون روز هم رفتم آز که اونم مثبت بود. نگران نباش . فردا هم بی ...

احتمالا پس فردا برم اگه پری نیومد چون فردا تعطیل .ولی مشخص هاله یعنی جوری نیست که بزور دیده شه مشخص میشه سه چاردقیفه بعدش هم پرنگ تر شد

مرسی عزیزم فقط میترسم هنوز اثر امپول است

من موعد پریودیمو فراموش کرده بودم بعد از چهار روز تاخیر زدم مثبت شد؛ یکم صبر کن دوباره بزن یا آز بده خانومی

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
احتمالا پس فردا برم اگه پری نیومد چون فردا تعطیل .ولی مشخص هاله یعنی جوری نیست که بزور دیده شه مشخص ...

مال منم کم رنگ بود. مثبته ان شاءالله. 💞

میشه برای سلامتی خواهرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️