m_nazanin_m مدیر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1108 عنوان خانوما كمك واسه خويد قابلمه براي جهزيم | مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 34 پست سلام خانوما دارم ميرم خريدقابلمه و سرويس قاشق و چنگال مهمان ميشه راهنماييم كنيد ك چ قابلمه اي بگيرم ؟چ ماركي ؟و ب نظرتون چند پارچه بگيرم واسه سرويس قاشق چنگال مهمانم راهنمايي داريد بگيد موسي 😘😘 1397/04/17 | 18:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اااارتمیس عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 443 الان تو بازارم دارم راه ميرم الان برو دیجی کالا ب قیمتا ی نگاه بنداز با قیمتای بازار مقایسه کن بعد بخر یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ
اااارتمیس عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 443 ااا جدي چرا ؟؟ من ميخواستم مارك و اصليمو صورتي بگيرم دم دستي رو مشكي 😝 سلیغه ایی عزیزم من مشکی گرفتم چون سرویس اشپزخونم کلا مشکی برا رو دست هم رویی گرفتم یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ
m_nazanin_m مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1108 الان برو دیجی کالا ب قیمتا ی نگاه بنداز با قیمتای بازار مقایسه کن بعد بخر باشه عزيزم مرسي
رهااایی عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 717 به نظر من قابلمه استیل بگیر سالم تره چدن بعد از یه مدت داخلش خط میفته سرطان زا میشه من قابلمه استیل ترک مارک کرک ماز دارم عالیه خیلی راضیم توش غذا نمیسوزه برنج هم ته دیگ در میاره عالی