جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم B+ همسرم O+ بچه اولم زردیش بیشتر ازدومی بود اولی ۳روز بستری شد دومی توخونه درمان کردیم نیا ...
امروز یکی از همکلاسی هام گفتن خواهرش و همسرش همینطور بوده گروه خونیشون،هر سه تا بچشون زردی داشتن یکی شون هم کارش به عوض کردن خون کشیده و همکلاسی های دیگه هم تایید کردن که اگر خانوم Oو آقا B, باشه،بچه حتما زردی میگیره
دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل