2777
2789
عنوان

به نظرتون این زن چطور آدمیه ؟

955 بازدید | 98 پست

حدود یه سال پیش حدود دوازده شب پیامی برای شوهرم اومد که گوشیش جلوی چشمم بود ومتوجه شدم از یه خانمه .متن کامل نخوندم چون گوشیه همسرم پسورد داشت فقط یه بخشی روی صفحه بود ‌.اخوندم وپیام از این انگیزشی ها بود انرژی مثبت از این حرفا.بعد من همون لحظه از شوهرم پرسیدم کی هست واون گفت همکاره وکاری هست گفتم پس چرا الان.جواب سر بالا میداد هر چی میپرسیدم .گفتم میخوام برم پیاماتو ببینم قبول نکرد گفت امکان نداره ونمیزارم.حالم بد بود نتونستم بخوابم ولی اون خوابید گوشیشو برداشتمو خیلی اتفاقی پسوردشو پیدا کردم یعنی سال تولد من بود.گوشیو برداشتمو دیدم کلی پیامهای همینطوری داشتن به اضافه دوتا قرار رستوران.خیلی خیلی حالم بد شد دیگه نمیگم بعدش چیکار کردم وچه اتفاقی افتاد.تمام مدت فقط میگفت کاری بود ه وباید با این خانم ارتباط میداشتم .زندگیم تا مرز طلاق رفت.اینم بگم شوهر من آدم مرموزی هست ودر عین حال انسانی مهربون وخیر .از اون خانم هم بگم مطلقه.۳۶ ساله.به تازگی مادربزرگ شده .شوهرم تو یکی از پیاماش بهش گفته بود اکثر اوقات به فکرتم وکار کردن با تو بهم انرژی مضاعف میده.ار خودم بگم که ظاهر خوبی دارم .آدم آرومی هستم ولی اگه کسی ناراحتم کنه دیگه هیچیکسو هیچ چیز برام مهم نیست.به خودم وخونه وبچه وهمه چی هم میر سم☺گفتم که نگید دلیش این بوده.😐 چون من به اندازهی کافی زن زندگی هستم براش.این یک سال خیلی بهم سخت گذشت.ولی شوهرم هیچ وقت از لحاظ روحی برام جبران نکرد فقط مالی هر چی که خواستم گفتم انجام شد.الانم همش فکر میکنم ارتباط دارن با هم اصلا شوهرم تو روم هم میگه که کاری هست وباید ارتباط باشه.حالا شما بگید خانمی که مطلقه هست واون ساعت به مرد متا هل پیام میده آدم سالمی هست به نظرتون اینم بگم هیچوقت اسمی از منو پسرم نمیبردن تو حرفاشون حتی احوالپرسی معمولی.

عزیزم دوستن دیگه با هم...خوبه والا به اسم همکار قشنگ با هم دوس میشن...خیلی خراب شده جامعه

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا مثلا یه برنامه داشته میدیده همسرم خانمه شبیه اون خانمه بوده با گوشی فیلمشو گرفته بود براش فرستاده بو د که ببین چقدر شبیهته اونم گفته بود من جوونم شوهرمم گفته پنجاه سال دیگه تو این شکلی میشه من بیشتر منظورم متانت وقارته 

خب صددرصد این ارتباط کاری نیست شما یه برخورد جدی با همسرت داشته باش در این مورد بعد چجوری اون خ ...

مامان من 34 سالگی مامان بزرگ شد خخ

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

منم مطقه بودم. با همکارم تماس داشتم. گاهی خارج از ساعت کار ولی اول احوال خانم و دخترشونو میپرسیدم.

نمیدونم شهرها و فرهنگها متفاوتن.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.