2777
2789
عنوان

به نظرتون این زن چطور آدمیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 98 پست

وای من باشم اصلا نمیتونم خوداری کنم 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

فقط میتونم بگم غیرقابل تحمله برامن هیچوقت هیچکس پیام کاریو پنهان نمیکنم از خانومش باهاش برخورد کن بخاطر دروغایی ک بهت میگه اگه هم ممکنه ب زنه زنگ بزن بگو مزاحم شوهرت نشه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد سرسری گرفتی اگ من بودم خونه رو رو سرش خراب میکردم شک‌نکن خبریه باهاش جدی باش بگو نمیپسندم بزار کنار😒چ معنی داره ادم با همکارش انقد صمیمی باشه مشخصه ارتباط احساسی دارن نسبت ب هم حتما سختگیری کن

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
ای بابا من در عجبم شما بااین چیزها چجوری موندی تو اون خونه

چون بچه دارم .و چون زندگی سختی داشتم شرایطی که الان دارم می ارزه به تحمل این اتفاقا .میفهمی .اینطوری بگم دلم مرده روحمم .دیگه نمیخوام جسمم عذاب بکشه

چون بچه دارم .و چون زندگی سختی داشتم شرایطی که الان دارم می ارزه به تحمل این اتفاقا .میفهمی .اینطوری ...

پس اگه ميخواي زندگي كني دنبال چيزي نگردكه بيشترداغونت كنه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
چقد سرسری گرفتی اگ من بودم خونه رو رو سرش خراب میکردم شک‌نکن خبریه باهاش جدی باش بگو نمیپسندم بزار ک ...

خیلی بهم سخته گذشت این مدت عزیزم دیگه همرو نگفتم میخواستم بدونم شماها چی فکر میکنید همین

نمیدونم چطور اینقدر صبورید یک بار نیلو زن صیغه ای حمید دوست همسرم به شوهرم زنگ زد که شوهرم پادرمیانی کنه اشتی کنن نه تنها پوست خود نیلو کندم  البته دلم براش سوخت بلکه شوهرمو مجبور کردم با حمید قطع رابطه کنه 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید