2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مش کلاهی که حرفشم نزن انقدر پر وپخشه که باید تار به تار کار کنی. اما مش فویلی اوه منظمو خوب زده شده باشه میشه باز جدا کرد و ریشه گیری کرد. اونم 5،6 سانت شده باشه. تازه حواست باید به نقطه اتصال مشهای قبلی و دکلره جدید باشه که مو نسوزه

قربون بودنت برم پسرم... 
مش کلاهی که حرفشم نزن انقدر پر وپخشه که باید تار به تار کار کنی. اما مش فویلی اوه منظمو خوب زده شده ...

یعنی باید لایه لایه ببینم کجا ها دکلره شده که ریششو دکلره کنم؟شدنیه واقعا؟نمیشه از جاهایی که دکلره نداره  لایت بزنم؟بد میشه نه؟

.
یعنی باید لایه لایه ببینم کجا ها دکلره شده که ریششو دکلره کنم؟شدنیه واقعا؟نمیشه از جاهایی که دکلره ن ...

شدنیه. اگه لایت جدید بزنی دیگه منظم نیست و مثل کلاهی پر میشه. یه باره میبینی 90%موش دکلره شده

قربون بودنت برم پسرم... 
مش کلاهی که حرفشم نزن انقدر پر وپخشه که باید تار به تار کار کنی. اما مش فویلی اوه منظمو خوب زده شده ...

خب من الان یجا میخام کار کنم گفته مدل ترمیم مش کلاهی بیار چه جوری میشه اخه؟😭😭😭😭

.
ببین یه نفرو پیدا کن ده سانت یا بیشتر موهاش دورمده باشه. اون موقع باز کلاهو بذار و هر چی مشکی بود دک ...

مرسی عزیزم،ببین اینکه بعضیا زیر کلاه نایلون میذارن جریانش چیه چرا اینکارو میکنن؟؟؟

.
مرسی عزیزم،ببین اینکه بعضیا زیر کلاه نایلون میذارن جریانش چیه چرا اینکارو میکنن؟؟؟

میخوان حرارت بیشتر بشه زودتر بره تو پایه. اما مو هم زیاد آسیب میبینه

قربون بودنت برم پسرم...