2777
2789
عنوان

کیا ؟؟

109 بازدید | 11 پست

رفتن خواستگاری واسه برادرشون؟؟؟ خواهر شوهر بازی در آوردین ؟؟ هی از داداشتون تعریف کردین ؟؟

شما چی کار کردین؟؟

تعداد رای : 5
نظرسنجی
به قول معروف گربه رو دم حجله کشتین . خواهر شور بازی درآوردین
0
0%
خودتون رو گرفتید
1
20%
مثل همیشه تر جیحا کم حرف زدید
2
40%
زود صمیمی شدید و از داداشتون تعریف کردید
2
40%
هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

من عاشق زن داداشمم

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه برادر شوهر رفتیم خواستگاری،،،،یه گوشه عینهو موش یه گوشه نشسته بودم،،،،چون خواهر داماد،،،به اندازه خواهر شوهربازی در میاره😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اگه مهریه بالای هزار تا سکه بگن قبول می کنید ؟؟

منکه ندارم  ولی عمراااااا تو این زمونه نمیشه به کسی اعتماد کرد

دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین  الهم صل علی محمد و آل محمد  
منکه ندارم  ولی عمراااااا تو این زمونه نمیشه به کسی اعتماد کرد

راستش من خاله هام و مادرم مهریه شون بالای هزار تاس دیگه روز خواستگاری نمیشه از این کمتر برای زن داداشم بگیریم 

متاسفانه😕😕😕

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
راستش من خاله هام و مادرم مهریه شون بالای هزار تاس دیگه روز خواستگاری نمیشه از این کمتر برای زن دادا ...

من خودم شخصا میترسم این یه ریسکه چون اطرافم دیدم کسایی رو که یک هفته بعد مهر و گذاشتن اجرا

دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین  الهم صل علی محمد و آل محمد