2777
2789
عنوان

همسرم دلمو خيلي شكونده

217 بازدید | 10 پست

ميخواستيم بچه دار شيم همسرم آزمايش داد مشكل داره،بهش پيشنهاد دادم بريم طب سنتي،سه هفته پيش رفتيم ي سري دارو براش نوشت با فصد،براي منم براي پاكسازي و تقويت رحم ي سري دارو نوشت و زالوا تخمدان و رحم،ديروز رفتيم فصد انجام بده،نميدونست من زالو دارم،همينطوري كه منتظر نوبتش نشسته بوديم گفتم من زالو دارم،ولي نميندازم،نسخمو گرفت رفت پيشِ دختره كه به منشيه نشون داد ،بعد منو صدا زد كه برم پيشش.منشيه هي گفت نترس،چيزي نيست،ميخواست منو راضي كنه بعد ب منشيه ميگه اين كولي بازي در مياره،با ي لحنِ بد،بعد دختره خنديد،همه ي اونايي ام كه اونجا بودن ي جوري نگاه كردن،انقدر از چشمم افتاده كه ديگه ي كلمه ام باهاش حرف نزدم،بعد كه اومديم پايين سرِ من داد ميزنه كه چرا ب من بي محلي كردي اونجا.به جايِ معذرت خواهيشه.گفتم وقتي جو ميگيرتت جلوي يكي ديگه ب من اونطوري ميگه توقع نداشته باش هيچي نگم،ديگه باهاش حرف نزدم،صبح بيدار شده ميگه پاشو صبحانه حاضر كن بخوريم منم گفتم خودت برو هر چي ميخواي بخور.خيلي از چشمم افتاده.انقدر دلم ميخواد برم ديگه نبينمش

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بشین بهش بگو تو غرورمو له کردی جلو چندتا ادم غریبه خوشت میاد منم جلو چند تا غریبه اینحرفو بت بزنم ...

مگه خودش نفهميد؟كلا از بعضي رفتاراش متنفرم،خود شيرينه،آدم جلوي ي دخترِ غريبه چرا بايد در مورد زنش اينطوري حرف بزنه.

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
حرص نخور عزیزم جو گیر میشن نمیفهمن چی میگن🙄

حالم به هم ميخوره از مردِ جو گير

الانم بخاطره این طلبکاره چون فهمیده خراب کاری کرده

اره خيلي روو داره،ب جايِ اينكه بگه اشتباه كردم،ببخشيد طلبكاره كه چرا ب من بي محلي كردي اونجا

فکر کنم خودت هم زیادی حساسی دیگه لزومی نداست یک روز کامل قهر کنی بهش آروم بگو دوس ندارم راجع به من ...

عزيزم ازين موارد قبلا زياد پيش اومده،بارها شده بهش گفتم ولي حاليش ني،من با خيلي رفتاراي شوهرم مشكل دارم كه باعث شدن سرد بشم بهش.