2777
2789

امروز دخترم نوبت دکتر داشت یه شهر دیگس .به شوهرم گفتم ماشینو نبر بهار و میخوام ببرم دکتر داد و بیداد کرد من ماشینو لازم دارم داد و بیداد ..... گفتم اشکال نداره عزیزم پس صبر میکنم با هم بریم یه دفعه قاطی کرد با پاش زد به صندلی یه دکتر میخوای ببری اول صبحی اعصاب منو داغون کردی چی میشه ماشین باباتو بگیری منم عصبانی شدم گفتم تو چرا ماشین باباتو نمیگیری خونش بغل کارگاه دیگه چرا من بابامو تو زحمت بندازم تو این گرما پیاده بره . حتی نپرسید میخوای ببری دکتر پول داری نداری ؟؟ دیگه از این بی مسولیتیاش خسته شدم 

نمیدونم حالا حق داشتم ناراحت شم یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد در صد حق داري

صبر كن بياد با هم بريد دكتر

يا با آژانس برو و برگرد پولشم ازش بگير

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
حق داشتی تعجب ام از مردا اینه خونواده زن رو چی فرض کردن اینقد توقع دارن

پررو شده اند من یه دخترم بابام اینام سعی میکنن همه چیو واسه من فراهم کنن این فکر کرده چخبره  والا اونوریا که جز کندن از ما چیزی برامون نداشتن

پررو شده اند من یه دخترم بابام اینام سعی میکنن همه چیو واسه من فراهم کنن این فکر کرده چخبره  وا ...

دقیقا

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔
صد در صد حق داري صبر كن بياد با هم بريد دكتر يا با آژانس برو و برگرد پولشم ازش بگير

ماشینو گذاشت و رفت دخترم خیلی سرفه میکنه دکترشم فقط صبح ها هست من تا دو روزم صبر کنم باز فرقی نمیکنه

شاید شما جلو شوهرت زیاد ب باباتون‌ ابراز علاقه میکنید حسودیش شده اینو گفته یهو😐

💜لاتَخَفْ و لاتَحْزَنْ إنّا مُنَجّوکَ💜                        نترس و غمگین نباش،ما تورا نجات میدهیم💕
احیانا شما آدم مسوولیت پذیری نیستید؟ شاید عادت کرده شاید فکر میکنه شما مث یه مررررد از پس مشکلات برم ...

عزیزم من همه کار کردم اما خیلی بی خیال . واسه سوراخ کردن گوش دخترم من ۳ بار نوبت گرفتم انقدر سر کار گذاشت هی امروز فردا . مای بیبی زنگ بزنم بگیر میاد میگه یادم رفت . الان از ۱۰ فروردین تلویزیون ما قطعه دیگه انقدر من گفتم زنگ زدم همش منتظره یکی کاراشو کنه من خسته شدم واقعا

عزیزم من همه کار کردم اما خیلی بی خیال . واسه سوراخ کردن گوش دخترم من ۳ بار نوبت گرفتم انقدر سر کار ...

پس با این وجود کارتون خیلی سخته به این راحتیا نمیتونید این اخلاقشونو عوض کنید شایدم محال باشه در هر حال شما فقط وظیفه ی خودتون انجام بدید وظایف عمسرتونم فقط در صورتیکه به زندگیتون لطمه میخوره انجام بدید دیگه هیچ کاری نکنید توکل بر خدا شاید یه لحظه متوجه شدن که مرد بودن یعنی چی

ماشینو گذاشت و رفت دخترم خیلی سرفه میکنه دکترشم فقط صبح ها هست من تا دو روزم صبر کنم باز فرقی نمیکنه

آهان ماشينو گذاشت ور دار  برو

اومدي پياز داغشم زياد كن و حال دخترتو بدتر از اوني كه هست جلوه بده

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
عزیزم من همه کار کردم اما خیلی بی خیال . واسه سوراخ کردن گوش دخترم من ۳ بار نوبت گرفتم انقدر سر کار ...

چقد شبیه شوهر منه اخلاقش با این تفاوت که اون پسرم مریض باشه خودشو میکشه بیست تا دکتر میبرتش