2777
2789

سلام عزیزان

من یه نصیحت بهتون میکنم

اگر پدرتون وضع مالیش طوریه که نمیتونه جهیزیه بده. و خودتون آرزوی جهیزیه خوب دارین.و شاغلین

وسایل بزرگ رو خوب بخرین و شیک، و وسایل کوچیک رو زیاد نخرید. اندازه وسع و اونقدری که میتونید قسط بدید بخرید.

خیلی سخته اما هرچه کمتر برید زیربار قرض بهتره.

ولی زیر بار منت شوهر نرید که اون بخره. یا از فامیل قرض نگیرید همه رو پر میکنن. از غریبه قرض کنید ، وام بگیرید، قسطی بخرید خیلی بهتره.

انشالله بختتون خوب باشه و خوشبخت بشین.

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم. 

منم نامزدم فعلا ولي خب قراره بعداز عقد با وام ازدواجم خريد كنم خودمم كار ميكنم ولي حقوقم انقدر نيست كه بشه پس انداز كرد 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=63738548]با این حقوقا بتونیم خودمون تامین کنیم هم هنر کردیم من دنبال شغل دومم هم مجردم هم شوهر نیس[/Qخیلیا مثل شماان دوست منم مجرد جدیدا ماشین گرفته چندتا شغل داره 

الان نسل مجرداس 

به نظرم خیلی عادی شده مجردی 

ساکن 221 بی در خیابان بیکر

من خودم بیشترشو خودم خریدم البته با دادن قسط و وام و قرض. مادرمم از کسایی قرض گرفت و به هر سختی بود پس داد. 

اما زیربار منت داماد نبودیم که بگیم چنتاشو تو بخر.

اما اشتباهم این بود بعضی چیزارو زیادی خریدم و یا بعضی چیزای گرون که بهم انداختن.

راستش وقتی میرم تو فکر، میگم بابام اصلا به فکر پیری و آیندش نبود البته سرمایه دار هم نبود، اما تو جوانی به فکر پس انداز نبوده همش ریسک بالا و تو حال زندگی کردن غلطه، آخرشم خیلی چیزارو از دست میدی.

اما کسایی که دست به عصا جلو میرن، و یه خونه دارن حتی کوچیک حفظش میکنن و هی عوض نمیکنن و یه پول کمی هرسال کنار میذارن ، مثل جهیزیه دخترشون حداقل کم هم شده خودشون میدن ، من احساس میکنم خیلی بدبخت بودم همیشه بار همه چی رو دوشم بوده.

بعد دوسال و نیم هنوز دارم توعون جهاز میدم تمام قسطامو دادم، اما یه 4 میلیون به یه آشنا بدهکارم، اونو تا حدی جمع کردم میخوام بدم، شوهرمم میخام نفهمه، ولی واقعا خسته شدم، هرچی کار کردم همش خرج شد، هیچی برای خودم ندارم.

مگر اینکه از ماه بعد بتونم یکم جمع کنم برای خودم که شوهرمم نگه هیچی پس انداز نکردی و فکر کنه بی عرضه ام

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم.