2777
2789
عنوان

مربی پیش دبستانی

22720 بازدید | 34 پست

سلام دوستان.

میخواستم در مورد مدرک مربی گری پیش دبستانی و همچنین میانگین حقوق مربی پیش دبستانی و ساعت کاریشون اطلاعاتی بگیرم.

در حال حاضر کارشناسی فیزیک دارم و نتونستم در ارتباط با رشته ی تحصیلیم کار خوبی پیدا کنم از طرفی چون کار با کودک دوست دارم و ترجیح میدم محیط کاریم آموزشی باشه،تصمیم گرفتم برم دوره ی مربی گری پیش دبستانی بگذرونم و مدرکشو بگیرم اما نمیدونم واقعا تصمیم درستی هست یا نه و اینکه بعد دریافت مدرک میتونم مشغول به کار بشم یا اینکه از لحاظ جذب خیلی ضعیف هست و امیدی نیست؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو شهر ما 300 , 400 بیشتر نمیدن منم خیلی گشتم گفتن مدرکت مرتبط نیس

این مقدار حقوق در مقابل چند ساعت کاری در روز؟!

مدرک معتبر از کجا باید بگیریم؟

همونی هست که زیر نظر سازمان بهزیستی و جهاد دانشگاهی هست؟

بیشتر غیر انتفاعیه حقوقشم‌تو شهر ما ماهی ۳۰۰تومن از شنبه تا پنج شنبه از ساعت ۸تا۱

شما کدوم شهر هستی عزیزم؟

والا میخواستم تو آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنم برای دبیری فیزیک اما تو شهر ما اصلا نیروی خانم نمیخواستش فقط دوتا آقا میخواست. 😢

این مقدار حقوق در مقابل چند ساعت کاری در روز؟! مدرک معتبر از کجا باید بگیریم؟ همونی هست که زیر نظر ...

عزیزم فکر ازمون دولتی رو عز سرت بیرون کن, اگه پعرتی نداری

, برای مهد میگن یا باید چند سال سابقه مرتبط داشته باشی یا مدرک دانشگاهی مثلا روانشناسی کودک و یا اموزش 

من نمیدونم دوره داره یا نه, 

ان مع العسر یسرا
عزیزم فکر ازمون دولتی رو عز سرت بیرون کن, اگه پعرتی نداری , برای مهد میگن یا باید چند سال سابقه مرت ...

نه عزیزم پارتیم کجا بودش؟

اگه پارتی داشتم که الآن غمی نبودش...

عهههه پس مدرک مرتبط دانشگاهی هم میخوان پس،من فکر کردم با همون مدرک مربی گری پیش دبستانی به آدم کار میدن.

همه ی کارا شده فروش و بازاریابی،واقعا خیلی سخته...

نه عزیزم پارتیم کجا بودش؟ اگه پارتی داشتم که الآن غمی نبودش... عهههه پس مدرک مرتبط دانشگاهی هم میخ ...

حالا من نمیدونم, مدرک مربی پیش دبستانی چیه؟؟ ولی منم لیسانسم هر جارفتم گفتن اخه سطح مهدمون میاد پایین تو منطقه,

من فک میکردم دیپلم قبول میکنن

ان مع العسر یسرا
جهاد دانشگاهی مدرک مربی پیش میده

من آگهی ثبت نام کلاساشو تو سایت مهدیاب دیدم بعد نوشته بود مدرک معتبر میدن با مهر جهاد دانشگاهی و سازمان بهزیستی،هزینشم 350 بودش و یه دوره ی کارورزی هم داشتش.

حالا نمیدونم به درد میخوره شرکت کنم یا نه...

من آگهی ثبت نام کلاساشو تو سایت مهدیاب دیدم بعد نوشته بود مدرک معتبر میدن با مهر جهاد دانشگاهی و ساز ...

ب خدا همش برای تیغ جیب مردمه,

من خودم کلی کلاس رفتم, همش کشکه

الان خیلی تبلیغ کلاسای دوره کمک پرستاری, دستیار دندنانپزشکی و نسخه خوانی میزنن, دوستام رفتن میگن الکیه

ان مع العسر یسرا