2777
2789
عنوان

لطفا لطفا لطفا لطفا همهههه ی کاربرا بیاید یه موضوع مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرگز خب ننوشتم تو تایپک ها .با شمام موافقم ب شدت👏

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

دمت همتون گرم که اینقدر ماهید 

تا الان نزدیک ۲۰ نفر موافق بودن دوستان لایک و کامنت در این تاپیک تعهد شماست مطمئنم همتون سر قولتون میمونید حتی ۲۰ نفر هم این کار رو کنن خیلی خوبه ممنون

این تاپیکو با نام نه به تاپیکهای سرکاری چند روز در چند نوبت باید بزنید تا همه ببینن و همراه بشن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من يه چيزي بگم

من ميخوام تاپيك بزنم چهار پنج خط بيشتر گوشيم هنگ ميكنه مجبورم كم بنويسم

ممكنه بقيه ام مشكل داشته باشن

قضاوت نكنيم😃

ولي خودمم بدم مياد از اون جور تپيكا

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2