2777
2789
عنوان

بچه ها من حس میکنم زشتم 😔

1495 بازدید | 35 پست

خیلی دوس دارم رو صورتم تغییراتی بدم 

مثلا دندونامو مرتب کنم , تو صورتم چربی تزریق کنم (صورتم خوبه ولی باید همییییشه استرشو داشته باشم که لاغر نشه , چون با یکم سختی کشیدن مثلا درس خوندن یا ورزش سریع اب میشه ) , پلک یه چشمم افتادست ولی خیییلییی کمه جز خودم هیچکس متوجهش نمیشه ولی تو عکس تابلویه , یکم ژل ب لبم تزریق کنم و ... 

پولشم دارم ولی خانوادم اصلا اجازشو بهم نمیدن 😔 بخدا افسرده شدم  هرجا میرم همه پوست صاف وصورت پر و سرحال دارن , بینیاشون عملی و کلا خوشگل 

خداروشکر بینیم عادیه وگرنه دق میکردم دیگه 😔

من هرچی میگم میخوام عمل کنم خانوادم میگن مشکلی نداری و یطوری میگن ک اصلا حرفشم نزن مگه دیوونه شدی !!

ولی برا بالا رفتن اعتماد بنفسم واقعا نیاز دارم به یه تغییراتی 

اگه بدون اجازشون چربی یا ژل تزریق کنم اونم خیلی طبیعی , متوجه میشن؟

بخاطر اینکه خانوما عاشق تمجید شدن از طرف دیگرانن. همش میخوان زیباترین باشن😒😒

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

25 سالته اختیار بدنت با خودته 

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
تزريق چربي بكني تا يك هفته ورم داره صوزتت متوجه ميشن. برو هايفو كن يا ليزر و مزو تراپي كه پوستت سرحا ...

روشی نیست ک بدون ورم باشه ؟ 😔 

میخوام حداقل یه سال صورتم پر و سرحال باشه

اینقدر بگو تا قبول کنن. نذر کن دعا بخون البته اگر واقعا احساس نیاز میکنی خوب ارامش مهمه . 

به خود رسیدن خیلی خوبه اگر باکس میارن عاقل رنگ کن ، پاکسازی پوست انجام بده و لوازم ارایش خوب بخر 

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

عزیزم چند سالته؟ اگه مجردی صبر کن ازدواج کنی چون خیلی از پسرا هستن صورتهای دستکاری شده دوست ندارن شاید در آینده انقدر از طرف همسرت عشق بگیری و تمجید بشی که اصلا یادت بره این چیزارو

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

منم مشکلم بابینیمه.مجردی مامانمم نذاشت عمل کنم الانم شوهرم میگه خیلیم خوبه من دوستت دارم امااصلادرک نمیکنه من براخوب بودن یاجلب توجه نمیخام میخام فقط اعتمادبنفس داشته باشم خودموک توایینه نگامیکنم حس خوب داشته باشم:)