2777
2789
عنوان

در این حد از بابام توقع نداشتم

555 بازدید | 34 پست

وقتی زایمان کردم سر بی مسعولیتیشون و دیر اومدن ب زایشگاه و خیلی دیر اومدن دنبالم سر مرخص شدنم ک مادرشوهرم بردم خونمون کلی دعوا شد و دلخوری 

حالا هم بخاطر کاری شوهرم بهش سپرد هی زیرش در میره 

عشق آمد که مرا با تو هم اندازه کند ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه شوهرتون نباید میبرتون خونه؟؟؟ 

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )

شوهرت کجا بود؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

چرا بابات باید بیاد دنبال شما زایشگاه؟

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
وا!! خانوادت بی مسولیتی کردن؟ نقش همسرتون چی بوده؟!!! 

بازم همزمان مثل هم خخخ

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
ارههههه. دقیقا. خیلی شبیه هم فکر میکنیم تازه دختر بزرگت هم انذازه دختر منه، مال من هفت فروردین 90

ای جان زنده باشه

یه هفته بزرگتره از دختر من

شوهر من خیلی خیلی خوبه اصلا تا حالا به خانوادم بی احترامی نکردم اما نمیدونم چرا بابام انگار باهاش لج داره،خیلی ناراحت میشم وقتی از شوهرم میگه ولی چون بابامه نمیتونم چیزی بگم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍