2777
2789
وا. جل الخالق. اینو ندیده بودیم که الحمدالله دیدیم. خب دیگه کاری تو این دنیا ندارم. بنویس پس از تل ...

😂😂😂😂😁😁😁😁

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
وا. جل الخالق. اینو ندیده بودیم که الحمدالله دیدیم. خب دیگه کاری تو این دنیا ندارم. بنویس پس از تل ...

واااایییی😂😂😂😂

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم که انقد خوش قلبی عزیزم بازم مرسییییی    

فدات💖

البته من با عكس سونو آنوماليم گذاشتم اين متنو

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

خانمی که انتقاد میکنی ندید بدید و حسود زیاده.

من خودم الان باردارم

ولی نظرمو میگم شاید به درد کسی بخوره

دلیلی  نداره هراتفاقی که تو زندگی ما جذابه برای خودمون برای دیگران هم جذاب باشه، و هراتفاق خصوصی رو به نمایش بذاریم یا گزارش بدیم تا همه باخبر بشن، این جز ، به رخ کشیدن و خودنمایی نیست، اکثرا تو اینستا یا میخوان بگن ما رفتیم مسافرت ما خوشتیپیم ما رستوران باکلاس رفتیم ما تولد گرفتیم الانم بگیم ما بچه دار شدیم.

شاید لابه لای این فخرفروشیها، کسی نداشت و حسرت خورد و شاید دلی شکست.

این نهایت تزلل شخصیت ما آدمها رو میرسونه.

من خودم وقتی میدیدم از فامیل برای حاملگی از این متنا گذاشتن میگفتم خب به ما چه. مبارکت باشه اما به ما چه، یا برای تولد شوهرشون از این متنای عاشقانه، به ما چه. تو توی خلوتت به شوهرت بچسب بوسش کن عشق بورز به مردم چه که عکس بذاری و متن بنویسی.

من حتی وقتی باردار شدم اینجا نیومدم تاپیک بذارم باردارم. گفتم شاید دلی بشکنه

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم. 
خانمی که انتقاد میکنی ندید بدید و حسود زیاده. من خودم الان باردارم ولی نظرمو میگم شاید به درد کسی ...

عزيز جان هركس عقيده خودشو داره،
بهتره وقتى وارد تاپيك يا اپليكيشنى ميشيم توجه كنيم كه اگر با روحيات ما سازگارى نداره اجبارى به استفاده و ورود ب اونها نداريم
اينجا سايت تبادل نظره و هركس مختاره در مورد هرچيزى مشورت بگيره و كسى حق نداره چوب بالا سرش باشه
اينستا هم براى گذاشتن پستاى مورد علاقه هر شخصه و دليل نداره چون ى عده بدشون مياد ديگران استفاده نكنن
بهتره يكم ديد خودمون رو گسترده تر كنيم و دنيارو محدود ب خواسته هاى خودمون ندونيم

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
خانمی که انتقاد میکنی ندید بدید و حسود زیاده. من خودم الان باردارم ولی نظرمو میگم شاید به درد کسی ...

وا چه ربطی داره پیج هایی مثل اینستا میتونه یه دفترچه خاطراتی با عکس و علایق خودت باشه اگه همش بخای فکر کنی کسی ممکنه دلش بخاد کسی ممکنه دلش بشکنه که کلا نباید زتدکی کنی درضمن نا ادما باید یاد بگیریم به علایق هم احترام بزاریم 

تزلزل وقتی بوجود میاد که دایم بخای ایراد بگیری و حسادت کنی بعدهم بگی شاید کسی نداره و ... 

عزيز جان هركس عقيده خودشو داره، بهتره وقتى وارد تاپيك يا اپليكيشنى ميشيم توجه كنيم كه اگر با روحيات ...

دقیییییییقا با حرفت موافقم عزیزم آدمایی که دوست دارن همه جا نظر بدن دچار تزلزل شخصیتی هستن

وا چه ربطی داره پیج هایی مثل اینستا میتونه یه دفترچه خاطراتی با عکس و علایق خودت باشه اگه همش بخای ف ...

زندگی رو تو معرض نمایش عموم گذاشتن کار کاملا ندید بدید بازی هست ولاغیر. فقط قصد این افراد به نمایش گذاشتن و به رخ کشیدنه. همین

زندگی رو تو معرض نمایش عموم گذاشتن کار کاملا ندید بدید بازی هست ولاغیر. فقط قصد این افراد به نمایش گ ...

فقط افراد حسود و چشم تنگ میتونن خوشی دیگرانو نبینن وگرنه افراد شاد از شادی دیگران لذت میبرن

فقط افراد حسود و چشم تنگ میتونن خوشی دیگرانو نبینن وگرنه افراد شاد از شادی دیگران لذت میبرن

خوشی  😆😆😆😆

عکس پیتزا خوردن میذارن