2777
2789
عنوان

مادران بچه های یک تا دو سال

120 بازدید | 8 پست

سلام به همگی،دوستان پسر من  ۱۹ماهشه و نمیدونم چورمیتونم باهاش کار کنم،چه بازیهایی خوبه،عصرانه و تغذیه های خاصی هم اگر میدونی یاد بدین ممنون میشم خلاصه هرچیزی راجع به این رده سنی میدونین بگین 💐💐💐

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره معمولا در حد تک کلمه هستش.مامان بابا نون جوجه دست پا .تو این سن جای اعصای بدنو نشون میون مثلا میگی دستت کو نشون میدن.شرو به شعر خوندن میکنن با خودشون حرف میزنن.جلو اینه مثلا

بستگی داره معمولا در حد تک کلمه هستش.مامان بابا نون جوجه دست پا .تو این سن جای اعصای بدنو نشون میون ...

مرسی عزیزم جوابمو دادی،گاها میبینم بعضی مامانها میگن برای بچم خیلی وقت میزارم اما نمیدونم منظورشون چیه.تو این بازی فکری یا لگو یا همون خانه سازی جواب میده؟پسر من خیلی تنوع طلبه اگر تو هفنه سه بار تخم مرغ بخوره تا یه ماه دیگه لب نمیزنه برای همین کارم سخته

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
مرسی عزیزم جوابمو دادی،گاها میبینم بعضی مامانها میگن برای بچم خیلی وقت میزارم اما نمیدونم منظورشون چ ...

کلا بعد ۲ سال به وسیله هاشون علاقه مند میشن قبلش هر جی بخری ی نگاه میکنن و بی تفاوت پرتش میکنن اونور.اما همونا از ۲ سال به بعد براشوت جالب میشن.هر جی میخای بخری بخر ی جا نگه دار براش مطمعن باس دوسشون داره.دختر من بعد ۲ سال تازه اشپزخونشو دوس داره و براموت چای میریزه توش 🙂غذا هم چیزای کم براش تو بشقاب کوچولو بزار بگو خودت بهور.قاشق کوجولو بگو اینا واسه تو به هیچکس نمیدم .تتخم مرغ رو توش کرده اب کن بده که دوس داشته باشه.بستنی هم بهش بده من همیشه بستنی سوتی بهش میدم کثیف کاری نداره.سرلاکم خوبه هفته ای دو بار.

کلا بعد ۲ سال به وسیله هاشون علاقه مند میشن قبلش هر جی بخری ی نگاه میکنن و بی تفاوت پرتش میکنن اونور ...

مرسی عزیزم،ممنون از وقتی گذاشتی  و راهنماییهات💞