2777
2789
عنوان

چه رشته ای بره ؟

1109 بازدید | 25 پست

سلام 

من خواهر زادم انتخاب رشتشه

دخترم هست خیلی به رشته ی ریاضی علاقه داره 

پدر و مادرشم بیشتر دوست دارن بره تجربی  ولی خودش بدش میاد از طرفیم اصرار برادر بزرگترشو پدر و مادرش  که باید بری تجربی 

رشته ریاضی اگه بره چه کاری براش مناسبه ؟

به نظرتون چیکار کنیم

دست به گلم بزنی باغتو اتیش میزنم :)

رشته ریاضی بره شغلی نخواهد داشت

ولی تجربی بره هم اگه علاقه نداشته باشه نمیخونه و قبول نمیشه

پس بهتره همون ریاضی بره تا لااقل علاقشو براورده کنه و مدرک بگیره

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین رشته که آینده شغلی مطمئن داره تو کشور ما فعلا تجربی هستش ب شرط اینکه بعد قبولی تو کنکور پزشکی و پیراپزشکی انتخاب کنه.بنظر من دخترتون هم تغییر رشته بدن تو پایه یازدم ب رشته تجربی بهتره

بچه ها سلام...🙋‍♀️
رشته ریاضی بره شغلی نخواهد داشت ولی تجربی بره هم اگه علاقه نداشته باشه نمیخونه و قبول نمیشه پس بهت ...

من خودم چون تجربی رفتم زیاد از مشاغل ریاضی سر در نمیارم 

یعنی واقعا هیچ اینده ای نداره ؟

کنکور تجربی فاجعه است نه از نظر سختیاز نظر تعدادشون من شاگرد تنبل ریاضی دیدم مهندسی قبول شده  ولی شاگرد زرنگ تجربی دیگه نهایتش حسابداری

البته هستن کسایی که هم که دکتر و ماما میشن ولی خب خیییلی عالی درس خوندن اکثرا از مدارس تیزهوشانن

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
بهترین رشته که آینده شغلی مطمئن داره تو کشور ما فعلا تجربی هستش ب شرط اینکه بعد قبولی تو کنکور پزشکی ...

خواهر زادمه😄

مشکل مام همینه کلا از پزشکی بدش میاد

دیگه قضیه آزمایشگاه علومو نگم براتون😐😑

من خودم چون تجربی رفتم زیاد از مشاغل ریاضی سر در نمیارم  یعنی واقعا هیچ اینده ای نداره ؟

منم تجربی بودم ولی مامانم توی دانشکده مکانیک کار میکنه میگه واقعا هیچ شغلی براشون نیست و خیلیاشون میان انصراف میدن که کنکور تجربی بدن

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
بستگی داره میخواد چه کاره بشه اگه مهندسی میخواد که ریاضی اگه پزشکی و پیراپزشکی میخواد که تجربی با ...

بیشتر دوست داره معلم بشه  

ولی میگه فقط پزشک نشم 😶

کلا تو خانواده با من راحت تره ولی فشار  زیادی روشه

اخه هرکی بره تجربی که پزشک و ...نمیشه بخدا انقدر رقابت سخته تو این رشته ولی اگه بره ریاضی قبولیش صد درصده 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید *