2777
2789
عنوان

خیانت

530 بازدید | 41 پست

من یکی از دوستام خیانت میکنه به شوهرش و با افتخار برام تعریف میکنه با جزییات هر چی بهش میگم نکن این کارو زندگیت از هم میپاشه میگه من چی کار کنم شوهرم بلد نیست و نمیتونه نیاز های منو براورده کنه   چرا مملکت اینجوری شده میخوام باهاش سرو سنگین باشم دیگه ادم های اینجوری بودنشون تو زندگی ادم خطرناکه.

شما دوستی داشتید یا دارید که به شوهرش خیانت کنه و بیاد براتون تعریف کنه؟‌ معمولا زن ها این جور چیزها رو بهم نمیگن این دیگه خیلی بی حیاس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم خیلی دختر خوبی بود یه دفعه اینجوری شد 

شوهرش زیاد مسافرت خارجی میرفت اینم تنها بود و کم‌کم شروع کرد 

منم دیدم درس بشو نیست قطع رابطه کردم باهاش ۱۳ سال هم باهم دوست بودیم

داشت کم‌کم‌ زندگی منم به خطر میفتاد 

وا خاک عالم 

😐اره یه همکااسی داشتم با یکی رفیق شد فکر میکردیم مجرده بعد که فهمیدم متاهله نصیحتش کردم دیدم اوکی نیست کات کردم

مات کن بابا میاد خدایی نکرده تو زندگیت

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
من داشتم خیلی دختر خوبی بود یه دفعه اینجوری شد  شوهرش زیاد مسافرت خارجی میرفت اینم تنها بود و ...

اینم خیلی دختر خوبیه خیلی ساله میشناسمش ولی کلا دختر شیطون و بگو بخنده . منم میخوام باهاش کم کم رابطمو کم کنم خودش بفهمه بره از زندگیم . 

بهش میگم نمیگی یه موقعه باردار بشی یا مریضی چیزی بگیری چقدر ابرو ریزی میشه نکن بچسب به زندگیت ولی گوش نمیده . 

من داشتم خیلی دختر خوبی بود یه دفعه اینجوری شد  شوهرش زیاد مسافرت خارجی میرفت اینم تنها بود و ...

میخواست با شوهر شما رو هم بریزه؟

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
اینم خیلی دختر خوبیه خیلی ساله میشناسمش ولی کلا دختر شیطون و بگو بخنده . منم میخوام باهاش کم کم رابط ...

یعنی رابطه جنسیم داره؟😐

اینم خیلی دختر خوبیه خیلی ساله میشناسمش ولی کلا دختر شیطون و بگو بخنده . منم میخوام باهاش کم کم رابط ...

نه گوش نمیدن تا خودشون متوجه شن 

بهترین کار قطع رابطس به نظر من 

من که راحت شدم