2777
2789
عنوان

هفته های آخر بارداری بیایین

187 بازدید | 16 پست

امروز 35هفته و 1روزم،از دیشب حس میکنم گاهی زیر دلم تیر میکشه،قبلا اصلا اینجوری نبودم

از نشانه های زایمان زود رسه بنظرتون؟

انقباض زایمان چجوری میشه!؟؟!؟

بعضی وقتا هم حس میکنم بچه خییییلی با فشار جابه جا میشه تو شکمم،روزی5_6بار این حسو دارم،طبیعیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من اطلاعی ندارم ولی روز های آخر اگه دکتر نبود برو بیمارستانی که قراره زایمان کنی یک چکاب بکنند خیالت راحت شه 

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!

انقباض شکمت سفت میشه برای چند ثانیه طوری که مخصوصا زیر دلت احساس کشیدگی میکنی بعد ول میشه دوباره شل میشه میتونی هر وقت سفت شد با انگشت بزنی رو شکمت مثل هندونه میشه بعدم‌که شل میشه مشخصه  من از هفته ی سی انقباض دارم دکتر بهم قرص و شیاف داده تا الان که مشکلی نداشتم  انقباصاتم همراه با درد و منظم نیست

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍

سلام خانومي .منم اينطوري ميشم و جاي نكراني نيست .درد زايمان وقتي بياد شكمت سفت ميشه و درد ميكنه مثل درد پريودي ولي شديد تر بعد چند ثانيه ول ميكنه باز دوباره درد ميكيره كه اگه حالتت رو عوض كني هم از بين نميره اين درد.ولي اگه مثلا دراز بكشي يا عوض كني اون حالتت رو درد از بين ميره كهبهش ميگن درد كاذب.