2777
2789
عنوان

مدرس زبان شدن

298 بازدید | 7 پست

بچه ها کسی میدونه واسه مدرس زبان شدن توی موسسات آموزشگاه ها حتما مدرک دانشگاهی مرتبط باید داشته باشی یا از همین موسسات میشه یاد گرفت و مدرس شد؟ و اگه کسی درامد مدرس زبان ر و بازار کار رو میدونه بگه ممنون

نه مدرک نمیخواد دانش زبانت مهمه فقط

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی آموزشگاه ها فقط با مدرک قبول می کنن و بعضیا مهم نیست براشون. اونایی که تحت نظر آموزش پرورشن حتما مدرک می خوان. 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...

عزيزم من قبلا تو اموزشگاه زبان خوندم و دانشگاه مترجمي قبول شدم و رفتم موسسه برا مربي شدن...دوسال بودم فقط كار ميكشن اما حقوقي در كار نيست...

و اينكه خيلي از دوستام بودن كه مدرك مختلف داشتن اما به زبان تسلط داشتن و مربي بودن

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

برای برخی موسسات مثل کانون زبان ایران مدرک مناسب(نه الزاما دانشگاهی) مهم هست

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

حتما مدرک تافل یا آیلتس به علاوه دانش زبانی خوب نیازه 

مدرک دانشگاهی داشته باشی چ‌بهتر 

حقوقش هم‌بستگی به موسسه اش داره  بعضی جاها خوبه بعضی جاها نه 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن