2777
2789

بنظرم شام برین بیرون که باشبای معمولی یه فرق بکنه

خودتم الان یابروارایشگاه یاخودت صورتواصلاح کن ابروتواصلاح کن حمام کن یه لباس عالی بپوش 🤩

عطربزن خونه هم تمییز شوهرت اومدبهش بانازبگوبریم دوتایی بیرون 

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

میگم یه سوال؟

مگه سالگرد ازدواج مردا نباید زنشون رو سورپرایز کنن؟🤔

چرا اینجا خانما بفکر جشن سالگرد ازدواجن

من از چند روز قبلش هی به شوهرم میگم سالگرد ازدواجمون نزدیکه چی میخوای برام بخری ؟ کجا میبری منو ؟ و از این حرفا 

که اون بفکر باشه

لطف کردیم زنشون شدیم باید هر سال به پاس این اتفاق خجسته قدر دانی کنن و جشن بگیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره هم شام میرسه هم سالاد هم به خودت برس اگر خونت تمیزه که خیلی خوبه بدو بدو کیک بخر یا بگو شوهرت سر ...

آره خونه مرتبه الان حاضر میشم با دخترم بریم کیک و بادکنک بخریم بعد بیایم شام بپزیم فقط میترسم به حاضر شدن نرسم

آره خونه مرتبه الان حاضر میشم با دخترم بریم کیک و بادکنک بخریم بعد بیایم شام بپزیم فقط میترسم به حاض ...

چیزی نیس فوقش به شوهرت میگی کمی منتظر بمونه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
بنظرم شام برین بیرون که باشبای معمولی یه فرق بکنه خودتم الان یابروارایشگاه یاخودت صورتواصلاح کن ابر ...

دیروز جشن دعوت بودم هم آرایشگاه رفتم هم موهامو رنگ کردم تازه هم از حموم اومدم فکر کنم این قسمتش حله

تو سه ساعت میرسم؟

فقط به خودت برس

شام برید بیرون

همیشه ماها شام درست میکنیم توی جشناهم درست کنیم؟؟

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
میگم یه سوال؟ مگه سالگرد ازدواج مردا نباید زنشون رو سورپرایز کنن؟🤔 چرا اینجا خانما بفکر جشن سالگر ...

ما فقط دو سه سال اول سالگردامون خیلی عشقولانه بود الان بعد هفت سال و یه بچه و مشغله ها همین که یادمون بمونه خیلیه از همسرم انتظار ندارم یادش باشه بنده خدا خیلی سرش شلوغه و فکرش مشغول

یه ارایش خوشکل کن یه لباس خوشکل بپوش یه کیک یه کیلویی سفارش بده از دم در تامیز گل بریز 

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊
آرد ندارم😁

کیک یخچالی با بیسکویت درست کن درست کردنسم 15 دقیقه بیشتر طول نمیکشه

یا یه دسر با اسمارتیز و هرچی داری تزیین کن اصل اینه یه چیزی باشه که یعنی برات مهم بوده

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃