2777
2789

دندون سه تا لایه داره . لایه بیرونی مینا هست که فوق العاده محکمه . لایه وسطی عاج هست که اونم محکمه ولی مثل مینا نیست . لایه داخلی پالپ هست که ترکیبی از رگهای خونی و عصب هست که ماده ی نرمی هست و ما بهش میگیم عصب دندون . اگر دندون اینقدر پوسیده بشه که به پالپ برسه درد می گیره . دکتر در موقع عصب کشی ( معالجه ریشه ) اینقدر دندون رو می تراشه تا به پالپ برسه . بعدش با مکنده کل پالپ رو تخلیه می کنه . بعدش داخل دندون رو ضد عفونی می کنه ( اینجا دیگه دندون حس نداره اصلا چون پالپ نداره ) . بعدش با مواد مخصوص دندون رو پر می کنه ( معمولا چند جلسه طول میکشه اینکار )

یا ساتر العورات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا من یه دندونمو عصب کشی کردم خیلی میترسیدم قبلش ولی اصلا ترس نداشت بیخود استرس گرفته بودم

تو هم نگران نباش عزیزم بی حسی میزنه چیزی متوجه نمیشی ولی بعدش درد میکنه

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

جانم😎

من عصب کشی کردم،خدا برای هیچ مسلمون و نامسلمونی نیاره!!

من تو یه جلسه دهنمو سرویس کرد و فرستادم خونه!!!

بی حسی اولشه بعد دهنت اندازه تمساح باز میکنی اونم دستشو تا ارنج میکنه حلقت یه لوله نکبتم میذاره تو دهنت که فقط به غلط کردن میفتی!!!من نابود میشی!!

تموم شد😆

من پارساب عصب کشی کردم زیاد ترس نداره اول باید عکس بگیری از دندونت بعد یه مقدار دندونمو تراش داد بعد با یه سری سوزن کانالای دندونو پیدا میکنه که فقط این قسمتش یه خورده اذیت میشی بعد دندونو پر میکنه وبعدم روکش 

ما زشتای بداخلاق آدم نیستیم عایا😢😆😆😂

همین کارها رو میکنن که بداخلاق میشیم دیگه😆😆😅😅😅بداخلاقم که میشیم قیافمون زشت میشه😢😢

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
جانم😎 من عصب کشی کردم،خدا برای هیچ مسلمون و نامسلمونی نیاره!! من تو یه جلسه دهنمو سرویس کرد و فرس ...

چه شیک تو دل استارتر و خالی کردی خخخخخ

منم همین چیزایی که تو گفتی رو تصور میکردم ولی وقتی رفتم به این شدتی که گفتی بد نبود واقعا 

فقط دهن آدمو زیاد باز میکنن در حد جر خوردن خخخخخ

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

چه شیک تو دل استارتر و خالی کردی خخخخخ منم همین چیزایی که تو گفتی رو تصور میکردم ولی وقتی رفتم به ا ...

قابل شوما رو نداشت😂😆

من قبلا از دندونپزشکی و اینا میترسم واسه همین برام کابوس بود

اخ تا یه هفته فکم خسته بود😆

سلام گلم ، اول میری دکتر معاینه میکنه اگر عفونت کرده باشه چرک خشک کن میده میخوری عفونتش رفته باشه میای اول بی حس میکنه  بعد دندونتو پوسیدگیشرو حدا میکنه بعد با مواد إمالگام  یا کامپوزیت پرش میکنه و تمام . تو تمام این مدت هم دندونت کامل بی حسه و اصلا دردی حس نخواهی کرد راحت واس خودت رو یونیت دراز میکشی فقط ،،، قبل عصب کشی یه ژلوفن بخور تا اخیانا اگر بعد از عصب کشی یک دو ساعت بعد که بی حسی دندونت رفت احساس دردی جیزی نکنی . نترس هیچ دردی در طول کار حس نخواهی کرد

از میان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است 🙂📍ویکتور هوگو
😂😂😂😂👍 صورتم چروک افتاد اصلا باید پاسخگو باشن

اگه پایه ای،بیا خسارت بگیریم😆😆😆🤑🤑🤑

آخه ما قبلا خوشگل بودیم😐🙃😤مثلا خودت قبلا که چروک نداشتی بهتر بودی دیگه،مگه نه؟

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
اگه پایه ای،بیا خسارت بگیریم😆😆😆🤑🤑🤑 آخه ما قبلا خوشگل بودیم😐🙃😤مثلا خودت قبلا که چروک نداشتی ...

عاره😂😂

جبران ناپذیره فقط.. خواستگارای از دست رفته به خانه باز نمیگردد باز😆😆😅

پیرمون کردن رفت😄