2777
2789
عنوان

پیش خرید آپارتمان های دریاچه چیتگر

| مشاهده متن کامل بحث + 19950 بازدید | 32 پست

عزیزم ما فامیلمون نظتمی هستن اونجا پیش خرید کردن..نمیدونم آپارتمان نظامیها با بقه فرق داره یا نه..اما میدونم اونجا پبش خرید کرده...حتما مطمئن بوده چونکه کسی نمیتونه سرشونو کلاه بذاره فامیلمون رو  بنا ب دلایلی

تا خونه پیدا نکردن که خونه نمی فروشن جان دلم تو هم مثل ما ساده ای زودتر بخر فقط. ما این اشتباه رو ...

تااخرشهریور وقت داریم هنوز کامل نفروختیم

متی ترانا و نراک...اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما فامیلمون نظتمی هستن اونجا پیش خرید کردن..نمیدونم آپارتمان نظامیها با بقه فرق داره یا نه..ام ...

اخه یه سری سپاهیا و ارتشیا اونجابهشون سهمیه دادن شاید اونام سهمیه دارن

متی ترانا و نراک...اللهم عجل لولیک الفرج

به نظم من پیش فروش خونه کار خیلی اشتباهیه مگه این که شرکت معتبری باشه من خودم وقتی خواستیم خونمونو بسازیم کلی جا رفتیم ولی تو محدوده چیتگر تونستیم با املاک آرین آشنا بشیم خدا روشکر به مشکل برنخوردیم

باید بشناسی مال تعاونی معتبر باشه یا شخصی ساز باشه من تو دریاچه خیلی تحقیق کردم از همه بهتر و مطمئن تر پروژه شمیم رحمت هست شخصی سازه و آرشیتکت هم فرزاتد دلیریه همون که بام لند رو ساخته واسه همین گرون تر از بقیه اس من 80 متریشو خریدم الان خیلیا بهم زنگ میزنن بخرن نمیفروشم چون هم جاش خوبه هم برج لاکچریه خودم میخوام بشینم توش من از یه املاک مشورت خواستم بهم اینو معرفی کرد برعکس املاکیای دیگه سرم کلاه نذاشتن گفتم اگه خوب باشه موقعیتش شمارشونو به هر کی خواست معرفی می کنم 44741072

عزیزم من خودم تازه دارم تحقیق می کنم با یه مجموعه آشنا شدم به اسم دیار ۲۲ دارم تو مقالاتشون چند تا پروژه رو بررسی میکنم یکیش ستین هست که ماله شرکت آرین سازه اس همون که بنر های علی کریمی و زده یکی دیگه پروژه رومنس حکیم دیگه چند تا پروژه دیگه مثل سپکو و پلازا رو هم دارم برای سرمایه گذاری بررسی می کنم.
خواستی برو تو این صفحه کلی اطلاعات هس: https://diyar22.com/