2777
2789

چند ساله  من و مامانم متوجه شدیم پدرم یک زن  یواشکی هم داره

پدرم قبلا هم معتاد  تریاک بود زندان رفت ترک کرد

مامانم سوخت و ساخت

مادرم کارمند بود هر چی در میاورد خرج زندگی میکرد

پدرم بازنشسته و معلم هستش

من و برادرم دو سه ساله ازدواج کردیم 

خدایش هم دامادش خوبه هم عروسش

اما پدرم 4.5 سال پیش ب مامانم قسم خورد ک زن ترک کرده اما امروز باز یک گوشی  قایمکی جا گذاشته بود ک شماره همون خانم توش بود

چکار کنم خودمم باردار هستم 

دلم ب مادرم میسوزه تو شهر غریب تنها

خانواده همسرم خیلی سرشناس و خیلی خوبن اما پدرم متوجه نیس کمر بسته آبرومون ببره 

با یک خانم ک 4 تا شوهر قبلا داشته صیغه کرده

اصلا ملاحطه نداره

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنان 4.5 سال پیش قسم و گریه میکرد ک قول خوردم و بین من و اون زن هیچی نیس و...

حیف بابام ک دامادش و خانوادش انقدر سرشناس باشن

ما تو شهر کوچیکی هستیم همه خانواده همسر من میشناسن هم از نطر پست هم خیر بودن معروفن

اون موقع بابام

مامانم بخاطر ابرو ما نمیتونه کاری بکنه

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

برادرم پزشک حاذق 

البته مادرم دلش نیومد ب داداشم بگه گفت غصه میخوره

بحث ام حیف نیس

بحثم دل مادرمه

صیغه کرده یادائم؟

نمیدونم والا