2777
2789
عنوان

خانما کمک

132 بازدید | 16 پست

سلام من تاریخای  پریودی میزارم.از روز فروردین از نظر خودم عقب انداختم . میشه شمام.حساب کنید برام. البته بی بی چک ادرار سوم.استفاده کردم منفی ش البته اول از دستم افتاد بعدش استفاده کردم. .

فروردین

1فروردین تا 6 فروردین

26 فروردین تا31 فروردین

21 اردیبهشت تا 26 اردیبهشت

18 خرداد تا 23 خرداد

این  ماه هنوز نشدم. 

به نظرتون امیدی هست بارداری باشه اما بی بی چک نشون نده؟

اگر آزمایش خون بدم احیانا امکانش هست اگر بارداری باشه  نشون بده؟

نا امید دارم میشم برام دعا کنید مادر بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پریودات نامنظمه، صبر کن تا بی بی چک مثبت شه

طبق گفته دکتر من هروقت بی بی چک مثبت شد، میتونی بری آزمایش بدی

اگر نباشه خیلی آدم ناراحت میشه

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
بعضی وقتا بی بی نشون نمیده.زن داداش من تا دوماه خبر نداشت حتی ازمایشم داده بود جوابش منفی بود دومین ...

من  نوک  سینه ام درد میکنه.بعضی وقتا تغییر رنگ.داده اما تست که.دادم روحیهو ام داغون.شد

4 ماه اقدام هستم  

عزیزم خیلی خیلی خیلی عجله میکنی

طبیعیه تا یکسال باردار نشدن، پس استرس بخودت نده

من 6 ماه منتظر موندم، کلا همه داروهامو قطع کردم، گفتم دیگه دکتر نمی رم چون تا یکسال دارو بخورم ازبین می رم، دو ماه بعد پریود نشدم، یک هفته بعد موعد پریود م بی بی چک مثبت شد

دکتر برو برای تنظیم پریود ات

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
عزیزم پریودات نامنظمه، صبر کن تا بی بی چک مثبت شه طبق گفته دکتر من هروقت بی بی چک مثبت شد، میتونی ب ...

من  نوک سینه هام درد میکنهدو تغییر رنگ داده یعنیمی‌کنم وسطش حالتدسفیددکمی.شدهو دورش تیره شده بعضی وقتا حالت تهوع دارم کم حوصله وعصبی  وخوابالو دم .بعضی وقتا .داده اما تست که.دادم روحیهو ام داغون.شد

دوماه دفاستون ویک ماه متفورمین مصرف کردم وقتی منفی شدو روحیه ام داغون شد. 

عزیزم خیلی خیلی خیلی عجله میکنی طبیعیه تا یکسال باردار نشدن، پس استرس بخودت نده من 6 ماه منتظر مون ...

گلم دکتر رفتم و یک ماه متفورمین  بهم داد خوردم و دفاستون دوماه خوردم. البته دیگه این ماه پریود نشدم گفتم ببینم دقیق کی پریود میشم یا نمیشم بعدش برم متخصص وببینم نظرش.چیه.  اما عزیزم خیلیا ماه اول باردار شدن . اما خب میدونم بستگی به شانسمن داره. 

من.تمام آزمایش هامم مشکل نداشتن وفقط دکتر گقت تنبلی تخمدان دارب ورزش کن ورزشم میکنم. اما خب چه فایده

من  نوک سینه هام درد میکنهدو تغییر رنگ داده یعنیمی‌کنم وسطش حالتدسفیددکمی.شدهو دورش تیره شده بع ...

عزیزم دوفاستون فقط برای تنظیم پریود ه

باید اونا رو بخوری تا تنظیم شی، منم میخوردم 

صبر داشته باش، عجله نکن، میشه

به علائم توجه نکن

گلم دکتر رفتم و یک ماه متفورمین  بهم داد خوردم و دفاستون دوماه خوردم. البته دیگه این ماه پریود ...

عزیزم شرایط همه همینه، تعداد کسایی که ماه اول باردار شن خیلی کم هست

طبیعیه زمان ببره، پیش متخصص برو، با سونوگرافی میگه فولیکول فعال داری یا نه، اینطوری خیالت راحت میشه که تخمک گذاری داری

عزیزم دوفاستون فقط برای تنظیم پریود ه باید اونا رو بخوری تا تنظیم شی، منم میخوردم  صبر داشته ...

همه خوردم تموم.شده. یعنی نا امید باشم😢

عزیزم شرایط همه همینه، تعداد کسایی که ماه اول باردار شن خیلی کم هست طبیعیه زمان ببره، پیش متخصص برو ...

باشه ممنونم. میرم😢