باید با همسرت صحبت کنی و اینکه منطقی باشی چون شماهم میرین پیش خانوادتون از اون هم یخواین زمان مشخص و روزای مشخص برن اونجاوواینکه خوشرو و خوش پوش باشین و برنامه متنوع بزارینتو خونه تا تمایلش به خونه بیشتر باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منظورت اینه که یه پیشنهادی بدیم که هر روز پیش خانوادشون نرن؟؟؟؟ چرا؟؟ مشکلش چیه؟؟؟ من نزدیک خونه خانواده همسرم هستم و همسرم تقریبا هر روز به پدر و مادرش سر می زنه ، من اصلا با این موضوع مشکلی ندارم .
من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩 ..............وزن اولیه81.200 👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
من شوهرم بود خاهر منم باخودش میبرد بیشتر و که هردفعه دعوامون شد کم کم دعوا انداختم ینی مقصر اصلی طایفش بود قطع رابطه کردیم یبار با زنداییش ک وابسش بود یسره اونجا بود یبار خالش یبار ابجی بزرگش
مادرش چنبار دعوا کردیم بازم میرفت حامله بودم بی احترامی کردی بی ارزشی کرد بمنو بچم دعوادانداختم شوهرمم دلش شکست ازشون یک ماهه نمیرم انقد راااحت شدم خاهر😉😉😉
خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
اگر چندبار ازش خواستی و گوش نکرده هیچ پیشنهادی دییگه ای ندارم .شما هم سنگین تری که حرفی نزنی و زیاد ازش نخوای چون اونا به خانواده شون وابسته ان و با حرف من و شما فقط به خودمون بدبین میشن و بدتر لج میکنن پس خودتو بیخیال کن .
شوهرمن عاشق خانوادشه و همیشه طرف اونا رو میگیره ولی تا من نرم باهاش خودش تنهایی اصلا نمیره خونه بابا ...
خوش بحالت تا نری نمیره ما نریمم خودش میره😏
خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
شوهرمنم با داداشش هفته ای یبارمیرن سرمیزنن به مادرشون..جاریم قطع رابطه هست فقط عیدبه عید میره..منم ماهی دوماهی یبار..شوهرامونم اصرارنمیکنن..چون مادرشوهرم یبارجلوی ههمون گفت من نه از عروس خوشم میادنه داماد..😐
باید با همسرت صحبت کنی و اینکه منطقی باشی چون شماهم میرین پیش خانوادتون از اون هم یخواین زمان مشخص و ...
ن بابا ب این چیزا نیسش باید اون ننرو ببینن ب لباس و برنامه توجه نمیکنن