2777
2789
چرااینقدر حساسین؟آیا پرش میکنن؟یا بدون دلیل دوس ندارین بره خونه مادرش؟

شوهر من اونقدر رو خانواده ش حساس بود که یه بار سر اولین بارداریم بخاطر خواهراش به من گفت هرری! 

خلاصه الان عشقش انقدر زیاد شده که تو جملات من نمیگنجه😎

بخدا راضیم بره بیاد کاریشم نداره ولی اصلا فقط کافیه مادرشو ببینه ۳۶۰ درجه فرق میکنه هی توگوشش میخونن ...

نه دیگه اینجوری سخته..شوهرمن دهن بین نیست..خودش یبارتعریف کردکه رفتم خونه مامانم اونم شروع کردکه زنت محلم نداد..زنت سلیقه نداره..میگه منم گفتم یباردیکه از زنم بد بگی دیگه پامو خونت نمیذارم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ اره خدایی شانس خوبیع.البت بگما شاید خانوادش پشتش نیسن اونم ازشون سرده ک خوش بحالت .خانواده شوهر ...

ن شوهرمن اصولا اصلا رو ب خانوادش نمیزنه حتی اگه واقعا نیاز داشته باشه میگه خوشم نمیاد بابام بفهمه من پول میخام .خیلیم خانوادشو میخاد اگه حرفی بزنم طرف اونارو داره.ولی نمیدونم چرا بدون من نمیره اونجا

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####
شوهر من اونقدر رو خانواده ش حساس بود که یه بار سر اولین بارداریم بخاطر خواهراش به من گفت هرری!  ...

نه شوهرمن خداروشکر اینجوری نیست..یبار پیش همشون گفت اولویت هرمردی اول همسرشه..مادرشوهرم ازش میترسه چون میدونه پشت سرم حرف بکه دیگه نمیره..یبار به جاریم گفته بود علی(شوهرم)زن نگرفته انگارشوهرکرده😂درحالی که اینجوری نیست..من نمیتونم بهش زوربگم ها..فقط جلوی همه احترام نگه میداره

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
نه دیگه اینجوری سخته..شوهرمن دهن بین نیست..خودش یبارتعریف کردکه رفتم خونه مامانم اونم شروع کردکه زنت ...

خیلی خوبه قدرشو بدون بخدا شوهر من اوایل گارد میگرفت از زنم بد نگید ولی الان هیچی نمیگه بد میاد خونه اینجور میکنه ها اره دیگه بقول ننم از وقتی زن من شدی سختی نکشیدی قدر زندگی رو بدونی ننم بیچاره میکه ها من چیزی حالیم نیسش منم ک عصبییی ننشو فش میدم میگم ننت غلط کرد با تو و اون دخترای افریتش دعوامون میشه😂😂 یک ماهه نرفته نمیگه قدر زندگی رو نمیدونی محض اینک بازم میخاد بگه خخخخخ

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢

مادرشوهر من 1200 کیلومتر با ما فاصله دارهههه

ولی خدایی خیلی خانومه

ما سالی ی بار دوبار میریم دیدنشون

شهرشون رو خیلی دوست دارم بعضا ب همسرم میگم مثلا بجا رفتن شمال بریم اونجا یا هر شهری

میگه تکراری میشه

شهر مون بیشتر دوبار دیگه حیفه وقت بزاریم   

میگم زمونه عوض شده ها بجا تو من اصرار میکنم   

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...
ن شوهرمن اصولا اصلا رو ب خانوادش نمیزنه حتی اگه واقعا نیاز داشته باشه میگه خوشم نمیاد بابام بفهمه من ...

خیلی خوبه بخدا.شوهرمنم ب باباش نمیگه جن بگه هم باباش کمکی نمیکنه ولی برا داداش کوچیکش زن گرفتن طلا جاهاز ۴ تیکه وسایلای سنگین عروسی تا پول دستما زنشم باباش میداد حالا برعکس عروسی ما ی جیزم از پولامون دزدیدن نکبتا.ی هزارم بما ندادن ولی باز هواشونو داره منم مایع میشم

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
خیلی خوبه بخدا.شوهرمنم ب باباش نمیگه جن بگه هم باباش کمکی نمیکنه ولی برا داداش کوچیکش زن گرفتن طلا ج ...

خوشحال باش و دعا کن ک دست شوهرت پیششون دراز نیس .ان شالله خدا خودش بیشتر بهتون بده ک اصلا فکرشم نکنی

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####
خیلی خوبه قدرشو بدون بخدا شوهر من اوایل گارد میگرفت از زنم بد نگید ولی الان هیچی نمیگه بد میاد خونه ...

آخیی شماهم خوب جوابشو میدین😉شوهرم ودوتا برادراش به حرف مادرشون گوش نمیدن اصلا خداروشکر..خیلی احترامشو دارن ولی اجازه نمیدن کسی به خانوم هاشون چیزی بگه

خوشحال باش و دعا کن ک دست شوهرت پیششون دراز نیس .ان شالله خدا خودش بیشتر بهتون بده ک اصلا فکرشم نکنی

اره شکر خدا راضیم و خوشحالم ک کمک نکردن وگرن تو دعوا هی میخاستن بگه اون طلاهات براماس جاهازت براماس 

حالا خونه زندگیمو شوهرم خودش تتها ساخته بحث میشه پدرشوهرم میگه پسرم برامنه خونم برا منه بروگمشو خونه بابات منم میگم مهم سندشونه ک بنام منه  تو بسوز 

از اینک خرجم میکنه شوهرم اونا اتیش میگیرن عوضیا

اره شکر خدا راضیم و خوشحالم ک کمک نکردن وگرن تو دعوا هی میخاستن بگه اون طلاهات براماس جاهازت براماس& ...

الهی

واقعا بعضیا چ بی چشم روئن.

خدا خودش هدایتشون کنه.مطمین باش چوب کاراشونو میخورن یا خوردن حواسشون نیس.

آخیی شماهم خوب جوابشو میدین😉شوهرم ودوتا برادراش به حرف مادرشون گوش نمیدن اصلا خداروشکر..خیلی احترام ...

خیلی خوبه خدایی.شوهرم میگه هرچی گفتن جوابشونو نده بعدا میرم جوابشونو میدم منم حرصم میاد میگم بمن اون لحظه بی احترامی میکنن جواب ندم تو بری جواب بدی برو بابادمن جوابشونو میدم ناراحت میشه😂😂

الهی واقعا بعضیا چ بی چشم روئن. خدا خودش هدایتشون کنه.مطمین باش چوب کاراشونو میخورن یا خوردن حواسش ...

مرسی عزیزم.اره میخورن یروزی یام بقول شما جور دیگه خوردن و رو نمیکنن