2777
2789
عنوان

کولر

206 بازدید | 11 پست

تو این هوای گرم چه وقت خراب شدن کولر بود آخه همسرم هم رفته ماموریت خارج شهر تا 3 روز دیگه نمیاد موندم چیکار کنم خونه کسی هم جز خونه خودمون نمیتونم بمونم :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید منتظر بشم تا مامان بزرگا یکیشون بیاد من نمیتونم دست تنها وایستم بالا سر کولر ساز

اره خوب میکنی،زنگ بزن یکی بیاد پیشت بعد،انشاالله درست میشه عزیزم

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿

عزیزم منم به همین مشکل برخوردم اواسط تیر ماه البته من شوهرم خارج از شهر نبود ولی وارد نیست به تعمیرات کولر، تو اینترنت کلی سرچ کردم تا یه شرکت رو پیدا کردم همون روز اومدن برای تعمییر کولر با اینکه دینامش سوخته بود و باید پوشالاش رو هم عوض میکردن کلا کارشون 1 ساعت و نیم طول کشید خداییش از هر سال کولر خنک تر کار میکنه .
این شماره تماسشونه 86086769 اسم شرکتشون پین ورک ه.

ما یک کلید کولر هوشمند  از ی فروشگاه اینترنتی خریدیم و بستیم بجای همون کلید کولر قبلی الان دمای اتاق رو‌گذاشتیم روی 27 هر موقع دمای اتاق گرمتر میشه خودکار روشن میشه و تا دما رسید به 27درجه خودش خاموش میشه و این کار رو مرتب انجام میده 

خیلی ایده جالبی بود با ریموت هم میشه از راه دور کنترلش کرد .

لینک سایتش رو میذارم اگه دوست داشتید برید اطلاعاتش رو بخونید به نظر من که خیلی عالیه  اطلاعاتش رو اینجا ببینید.

تعمیر کولرگازی در تهران

اگر شما نیاز به نصب کولر گازی دارید یا قطعات کولر گازی دچار مشکل شده اند یا نیاز به تعمیرات و شارژ کولر گازی و رفع نشتی گاز کولر دارید حتما در جستجوی تعمیرکار و سرویسکار حرفه ای و با تجربه برای نصب سرویس و تعمیر کولر گازی در محل در تهران و البرز و کرج هستید.

در تعمیرگاه کاراسان تعمیر کولر گازی در غرب تهران ، تعمیر کولر گازی در شرق تهران ، تعمیر کولر گازی در شمال تهران و تعمیر کولر گازی در جنوب تهران توسط تعمیرکار حرفه ای کولر گازی صورت می پذیرد.

در کاراسان اکثرا خدمت تعمیر کولر گازی در محل و در منزل انجام می شود.

کاراسان خدمت تعمیر و سرویس کولر گازی در تهران و البرز و کرج ارائه می دهد.

می توانید از طریق تماس با کاراسان درخواست یک تعمیرکار حرفه ای بدهید

تا در سریعترین زمان ممکن خدمت سرویس و تعمیر کولرگازی در تهران را برای شما انجام دهند.

برای تعمیر پکیج کلا سرمایش گرمایش فقط به این شماره زنگ بزنین ۰۹۱۲۹۴۸۳۹۷۲ سلمان بنازاده سالهاست کارهای تعمیرات خرید فروش کولر پکیج رادیاتور خونه خودمو بابامینا وپدر شوهرم این اقا انجام میدن که تمام نمایندگی هارم دارن دو تام شعبه دارن قابل اعتماد و منصف البته خیلیا میشناسنشون فقط اومد کارتون انجام شد ی دعام برا ما کنین