2777
2789
عنوان

بچه ها کیا لنز طبی دارن بیان

2399 بازدید | 26 پست

شما براتون دکتر تجویز کرد من عینکیم ولی بچه هام همه باهم ازم عینک میخوان گریه دااااد مگه درش بیارم بزارم حالا شما چطور خودتون ب دکتر پیشنهاد دادین؟؟ک لنز براتون تجویز کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت میتونی امتحان کنی. من عینک دوست ندارم. دوسه سال لنز گزاشتم. ب دکتر سفارش میدی لنز شماره چشمتو ...

ب دکتر چشم باید سفارش بدی کجا دوستم میشه راهنماییم کنی بعد خراب اینا نمیشه شبا هم باهاش میخوابی چند وقت ی بار باید عوضش کنی

بچه ها هیچکی استفاده نکرده یا نداره؟؟؟؟؟؟

سلام گلم من لنزاستفاده میکنم چون چشمام خیلی ضعیفن دکترم گفت میتونی استفاده کنی منم گرفتم راضی هم هستم ولی اذیتای خودشوهم داره 

هرکه درعشق سرازقله برآردهنراست همه تـادامنـه یِ کوه تحمــل دارند
ب دکتر چشم باید سفارش بدی کجا دوستم میشه راهنماییم کنی بعد خراب اینا نمیشه شبا هم باهاش میخوابی چند ...

میری چشم پزشک چشمتو معاینه میکنه و شماره چشمتو دقیق میگه و میگی من لنز میخوام ب جای عینک.

شبا قبل از خواب باید درش بیاری و حموم هم نباید بری باهاش.

لنزا مدت دارن مثلا لنز یکساله... 

اره عزیزم ۳دارم اصلا نمیزارن اوناهم میخوان عینک

با سه تا بچه !!!

من بودم اين ريسكو نميكردم خيلي خطرناكه

يهويي دستشون بخوره توي چشمت

خداي نكرده  لنز پاره بشه توي چشمت يه تيكش گم بشه

لنز طبي كه رنگ نداره اصلا معلوم نميشه

لايك نكن مرسي اه
میشه بگی اذیتاش چیه

اینکه خدای نکرده چشمت عفونت کنه برامن دوبارپیش آمده

پارسال هم یکیشون گم شد مجبورشدم برم دوباره بگیرم این جدیده بدجوراذیت میکنه چشممو

لنزهم خوبه هم بد متاسفانه

هرکه درعشق سرازقله برآردهنراست همه تـادامنـه یِ کوه تحمــل دارند
اینکه خدای نکرده چشمت عفونت کنه برامن دوبارپیش آمده پارسال هم یکیشون گم شد مجبورشدم برم دوباره بگیر ...

اخییی عزیزم نمیشه ب دکترت بگی ک اذیتت میکنه من دختر عمویی بابام لنز طبی شو رنگی برداشته بود خاکستری گفت هم ازین استفاده میکنم از عینک