2777
2789
عنوان

بچه ها کیا لنز طبی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 26 پست
اخییی عزیزم نمیشه ب دکترت بگی ک اذیتت میکنه من دختر عمویی بابام لنز طبی شو رنگی برداشته بود خاکستری ...

چرادیروز بادکترم حرف زدم گفت اشک مصنوعی بریز بهترمیشه

منم بعد ازگم شدنش عینک گرفتم ولی دیدم باعینک زیاد خوب نیس

درمورد هزینه هاشم لنز۳نوع هست لنزنرم لنزسخت ولنز فصلی بستگی داره دکترت کدوم برات تجویز کنه 

لنز فصلی هزینش کمترهرفصل بایدعوض کنی

لنزسخت اگه خوب استفاده کنی تادوسال هزینش۱۳۰۰

هرکه درعشق سرازقله برآردهنراست همه تـادامنـه یِ کوه تحمــل دارند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من داشتم  ولی گذاشتم قرینهدچشمم تیکه تیکه شد دو روز کور بودم خیلی درد کشیدم دکتر گفت خدا رو شکر کن کور نشدی واسه من طبی رنگی بود میترسم دیگه استفاده کنم به حدی درد داشتم که واسم مرفین تزریق میکردن  خیلی بد بود واسه من اینجوری شد شاید واسه شما یا بقیه دوستان انشاالله اتفاقی نیوفته منم دوتا بچه کوچیک دارم ولی ترجیح میدم از عینک استفاده کنم

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏
عزیزم من داشتم  ولی گذاشتم قرینهدچشمم تیکه تیکه شد دو روز کور بودم خیلی درد کشیدم دکتر گفت خدا ...

هیییییی چقد بد اگ اینقد ریسکش زیاده میترسم بابا خدا رحم کرد بهت دوست عزیز

سلام دوست عزیز زیاد نگرانی نداشته باش . لنز اگر فیک باشه و از جای غیر تخصصی خریداری بشه ترس داره و خطرناکه من الان 4 ساله لنز طبی و طبی رنگی میزارم اوایلش به مشکل خوردم اما وقتی دیگه برند سازگار با چشمم و پیدا کردم و یه جای مطمعن برای خرید پیدا کردم دیگه به مشکل نخوردم . فقط بسته به مارک لنز و جاییه که میخری داره.

سلام دوست عزیز زیاد نگرانی نداشته باش . لنز اگر فیک باشه و از جای غیر تخصصی خریداری بشه ترس داره و خ ...

سلام مچمرسی عزیزم هزینش در چ حده واینکه شما کجا سفازش میدی