2777
2789

بچه ها لطفا خودتون رو جای من بزارید سن 29 سال..مامان یه دختر شیطون یک و نیم ساله خانواده مادر شوهر یا دوستی که پایه نگهداری از بچتون باشه وجود نداره...شوهریکم عصبانی و منظمی که به تمیزی و مرتب بودن خونه فوق العاده حساسه....اینا رو گفتم که به این مطلب برسم من خیلی دلم  میخواد برم دانشگاه و درس بخونم حالا نه صرفابه خاطر مدرک و پرستیژ و پز بخاطر پیشرفت روحیه خودم که خیلی به پیشرفت علاقه دارم من دیپلم تجربی ام پول کلاس خصوصی و کانون و اینا رو ندارم ولی میتونم از دانشگاه ازاد بخاطر سهمیه پدرم استفاده کنم لطفا تیکه نندازین  چون قرار نیس دکتر مهندس بشم و حق شماها رو ضایع کنم ممنون میشم راهنماییم کنین چه رشته ای برم که ریاضی و فیزیک توش نباشه زبان رو هم بیخیال چون اعتماد به نفسم پایینه عمرا بتونم انگلیسی بحرفم منظورم مکالمه اس😨😨خلاصه بگین چیکار کنم پیشاپیش مرسی از راهنمایی های سازندتون

واینکه اگه کسی از دانشگاه های غیر حضوری یا همون مجازی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه مرسی از همتون

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها  یادم رفت و یا اینکه کلا خونه بشینین و خونه داری و بشور و بسابو.. انتخاب میکردین هر چند تواین حالت هستم فعلا و فوق العاده احساس پوچی میکنم😳

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

تا دلت بخواد رشته های مدیریتی هست 

حتی مدیریت آبیاری گیاهان دریایی

برو یکیشو بخون

دانشگاه علمی کاربردی هم میتونی بری این بند و بساط کنکور رو نداره

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

با دیپلم تجربی رشته های مامایی تغذیه مهندسی های خاک و اب  یا رشته های شناور مثل مدیریت اقتصاد میتونین بخونین روانشناسیم میشه

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

فقط میگم هررشته ای خواستی بری همون ازاد برو چون کلاس داره دانشجو هست تعاملات وجود داره و خیلی روحیه ات باز میشه. اکثرشون هم مهد کودک دارن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....