2777
2789
عنوان

کیا با بچه 1-2 ساله رفتن کیش؟

3814 بازدید | 40 پست
سلام داریم میریم کیش. دخترم یه سال و نیمه است. 3 سال پیش کیش رفتم اما اون موقع 2نفری بودیم...

اگه تجربه ای دارین لطفا بگین.
برای خوابش میخوام تخت و پارکش را ببرم و کالسکه. دیگه چی بردارم؟

در مورد جاهای دیدنی و بازارها هم اگه تجربه دارین بگین که تو این سه روز بتونیم جاهای خوب بریم. چون با بچه میدونم زیاد نمیشه گشت.

راستی هتلمون سان رایزه. خوبه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمی......

کالسکه را خب حتما ببر ولی تخت و پارک برای چی؟؟؟
من دو تا بچه دارم و تا حالا هم مسافرت و هتل خیلی بردمشون....به جای تخت و پارک می تونی یه دست رختخواب سبک برداری و رو زمین بخوابونیش..
من همیشه یه پتو مسافرتی برمی دارم پهنش می کنم رو زمین بعد روش یه تشک بچه مسافرتی سبک(لایکو داره) می اندازم. بالش کوچیک و پتوی سبک هم دارم که اونها را هم می برم.
و البته وقتی برگشتیم همه اینهایی که بردم را میشورم

تو یکی از سفرهامون اتاقمون تو هتل یه مبل دونفره بزرگ داشت رختخواب دخترم را روی اون گذاشتم و میز را هم کشیدم جلوش که نیافته اون هم خیلی راحت بود...

تازه اگه کالسکه ات برای خواب راحته می تونی از اون هم حداقل برای خواب نیمروزش استفاده کنی البته اگه کالسکه ات از این مبلیها و بزرگه والا که خب راحت نمیشه.
گاهی اونقدر خدا زود به خواستمون جواب می ده که باورمون نمی شه از طرف اون بوده...اینجاست که می گیم :"عجب شانسی آوردم"