2777
2789
عنوان

کیا با بچه 1-2 ساله رفتن کیش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3814 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیررررررررررررر دوستم

این جوری خیلی اذیت میشی و همین باعث میشه سفر رفتن با بچه برات معضل شه.
رو زمین خوابیدن بچه هییییییییییچ اشکالی نداره....تازه نهایتا بذارش رو تخت پیش خودت و همسرت
گاهی اونقدر خدا زود به خواستمون جواب می ده که باورمون نمی شه از طرف اون بوده...اینجاست که می گیم :"عجب شانسی آوردم"
مریم خاتون جوووون. اگه رو تخت بذارمش تا صبح باید کتک بخوریم. والااااااا
خیلی تو خواب لگد میزنه خخخخخ
نمیدونم به کی رفته. من و باباش آروم میخوابیم اصلا وول نمیخوریم اما دخترم اندازه دو نفر جا میگیره

آخه اگه خونه بود باز فرق داشت اما هتله همه با کفش توش راه رفتن. زیر تختاش را هم احتمالا نظافت نمیکنن درست.
کیش هم رطوبت داره جک و جونورش بیشترن. هتلمونم با کلاس نیست که خیلی تمیز باشه.

بی خیال میبریم دیگه. تخت پارکش کامل تا میشه کوچیک میشه. فقط یه کم سنگینه. همسری راضی شده ببریم.
والا من نمیدونم این چه هتلیه که یه تشک اضافه نداره

سلام ببخشید شما اون موقع رفتید کیش با هواپیما بودید؟ مگه میشه کالسکه با هواپیما ببری؟ منم دخترم کوچیکه سختتون نبود؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪