2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ده تا لمه نصب کرده بودم موهام بعد ی هفته حموم وشونه دیگه کنده شدن  البته عمرسون هنووقد بو ...

عزیزم موهات تو اون یه هفته آسیب دید؟؟چقدر هزینه کردی ؟؟

وقسم به روزی که دلت را می شکنند وجز خدایت مرهمی نخواهی یافت....💘💘
اکشتین خوبه؟عفونت نمیکنه؟رنگ هم میگیره؟ترمیم داره؟

مدلای مختلفی داره رنگو اکثرا شنیدم میگن دو رنگ میشه ولی نمیدونم عفونت میکنه یا نه بعدم میگن سنگین ک بشه سردرد میگیره آدم ولی لمه وزنی نداره فکرکنم دوامشم کمتره

عزیزم موهات تو اون یه هفته آسیب دید؟؟چقدر هزینه کردی ؟؟

ن بابا چه اسیبی لمه ک میگی دیدی چحوریه؟ انگار گره میزنه به ریشه مو اصلا ن اسیبی ن جریان دیگه ای نداره هر رنگی بخای موقت نصب میکنه برامن ده تاش سی تومن

ن بابا چه اسیبی لمه ک میگی دیدی چحوریه؟ انگار گره میزنه به ریشه مو اصلا ن اسیبی ن جریان دیگه ای ندار ...

ده تا خودشو نشون میداد گلم؟؟؟

مدلای مختلفی داره رنگو اکثرا شنیدم میگن دو رنگ میشه ولی نمیدونم عفونت میکنه یا نه بعدم میگن سنگین ک ...

لمه عین یه نوار رنگیه تونت بزن ببین بعدم باچسب واینا نمیزنن که گره میکنن ب ریشه مو بای ترفندی

مدلای مختلفی داره رنگو اکثرا شنیدم میگن دو رنگ میشه ولی نمیدونم عفونت میکنه یا نه بعدم میگن سنگین ک ...

عین یه نوار رنگیه تونت بزن ببین بعدم باچسب واینا نمیزنن که گره میکنن ب ریشه مو بای ترفندی

ن بابا چه اسیبی لمه ک میگی دیدی چحوریه؟ انگار گره میزنه به ریشه مو اصلا ن اسیبی ن جریان دیگه ای ندار ...

میگم رو موهای ی خانومی دیدم ازاینا ک برق میزنه دیگه