2777
2789
عنوان

اسکرین شات ننه شوهر

818 بازدید | 25 پست

سلام باعرض معذرت تو نینی سایت عنوانت این‌مدلی نباشه تایپیکتو نمیخونن

آیا کسی فیلم کرم شب تابو دیده چطور بود؟

فحش ندید که خاله زنگ بودن خودرا نشان میدهید موچکرم🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنوانو بنویسی اگه کسی بلد باشه میاد کمکت

چرا باید تو جامعه ای باشیم که جزئی ترین مسائلش با کلاهبرداری و دروغه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اومدم تاپیکت

ندیدم فیلمشو

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
ببخشید که کلاهتونو برداشتم میزارمش سرجاش👒👒👒🎩🎩🎩

کاش حداقل انقدر جسور نبودی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری