2777
2789
عنوان

پایین اومدن جنین

436 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من تو هفته ۲۲بارداری هستم دوروز بعلت پایین اومدن جنین توبیمارستان بستری بودم امپول پروژسترون بهم تزریق کردن کسی این شرایطو داشته؟هراطلاعی دراین باره دارین بهم بگین خیلی ممنون میشم😔😔😔

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

كار سنگين كرده بودي؟ سركلاج نشدي؟

نه اصلا کار سنگینی نکردم سرکلاژ هم نشدم😢

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
تحت کنترلی نترس    فقط استراحت زیاد داشته باش  اگر دهانه رحمتم بازه   یه حل ...

خیلی داغونم یعنی بچم میمونه😢

از کجا متوجه شدی بچه اومده پایین؟

لکه بینی داشتی؟

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

از کجا متوجه شدی بچه اومده پایین؟ لکه بینی داشتی؟

درد خفیفی زیر شکم داشتم بعد رفتم دکتر از پایین معاینه کرد گفت بچه اومده پایین زود برو بستری شو

خیلی داغونم یعنی بچم میمونه😢

وا چرا نمونه   چهار شنبه تو  مطب بودم یکی قبل از من بود اینقدر قرص های ضد سقط امپول و شیاف و اینا میزد 

خودش میگفت خانم دکتر تا شش ماه میمونه  دکترم میگفت  اصلا اینجوری فکر نکن  ما تمرکزمون رو سی هشت سی و نه هفته هست  

با ویلچر اورده بودنش  

یعنی تو از اون بدتری ؟

خدایا شکرت. 
وا چرا نمونه   چهار شنبه تو  مطب بودم یکی قبل از من بود اینقدر قرص های ضد سقط امپول و شیاف ...

خیلی نگرانم الان با کلی عذاب پنج ماهو تموم کردم دکترمم بهم روحیه نمیده خیلی راحت از سقط حرف میزنه

رفتی سونو

دهانه رحمت بسته است یا خدایی نکرده باز شده

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

خیلی نگرانم الان با کلی عذاب پنج ماهو تموم کردم دکترمم بهم روحیه نمیده خیلی راحت از سقط حرف میزنه

کاش دکتر منو میدیدی   جوری باهات حرف میزنه که اصلا انگار ده تا ژلوفن و شیاف خوردی  

آبجیم میگه 

هم دکتر عالی ای هست هم انگار روانشناسه والا 

من با حرف ااش از اسمون میشینم زمین   روزی که نوبت دارم بهترین روزه

خدایا شکرت. 

اگه دهانه رحمت بسته ست فقط استراحت مطلق باش

دستشویی هم فرنگی استفاده کن

اگه دکترت توجه نمیکنه برو پیش دکتر دیگه تا قرص و آمپول بده برا جلو گیری از زایمان زودرس

رفتی سونو دهانه رحمت بسته است یا خدایی نکرده باز شده

فک کنم بسته هست بعد بستری شدن تو بیمارستان رفتم سونو گفت همه چی نرماله حالا دوهفته دیگه باید امپول پروژسترون بزنم

اگه دهانه رحمت باز شده برات حلقه پساری میزارن تا دهانه رحم رو جمع کنه