2777
2789
عنوان

ايفن دارها يه سوال

232 بازدید | 13 پست

ايتل از اپ استور خريده بودم به جاي تلگرا...م خوب قسمت چت و كانال ها جدا بود اما پاكش كردم حالا نيست كه نصب كنم 

تلگرا...م كانال و چت ها يكي هست چيكار كنم شما چه نرم افزاري دارين 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

من الان تلگ رام طلایی و هاتگرام دارم اونم کاملا تفکیک شدس خیلی خوبه

💜لاتَخَفْ و لاتَحْزَنْ إنّا مُنَجّوکَ💜                        نترس و غمگین نباش،ما تورا نجات میدهیم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سیب اپ

تل گرام طلایی نصب کن

همون قبلیت رو بالا میاره. بدون دردسر😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
از سیب اپ تل گرام طلایی نصب کن همون قبلیت رو بالا میاره. بدون دردسر😊

اول طلايي نصب كنم بعدش ايتل كه پاكش كردم مياد ؟؟؟

مرسي پس چرا مي گن تلگرااااام x امن نيست

همه این ایرانیا سروراش داخل کشوره و میگن امن نیس

💜لاتَخَفْ و لاتَحْزَنْ إنّا مُنَجّوکَ💜                        نترس و غمگین نباش،ما تورا نجات میدهیم💕

عاقا من ایتل داشتم نمیدونم چون حالت روح بود مشکل شد یا برا چیز دیگه

یکی دو هفته ای کلا تلگ راممو نمیاورد و اخطار میداد

با اون برنامه خودت کاری نداشته باش

برو همینو که گفتم نصب کن عین قبلیه

نیاز به نرم افزارهای دیگه هم نداره

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

طلایی یا هاتگرام نصب کنی خییییییلی خوبه و تفکیک شدس

منم مرتب دوس دارم☺️

با اون برنامه خودت کاری نداشته باش برو همینو که گفتم نصب کن عین قبلیه نیاز به نرم افزارهای دیگه هم ...

دیگه نیازی به ایتل نداری خواهرم

عاقا من ایتل داشتم نمیدونم چون حالت روح بود مشکل شد یا برا چیز دیگه یکی دو هفته ای کلا تلگ راممو نم ...

الان چي داري