2777
2789

سلام من رو بدنم آنژیوکراتوم هست که بزرگ شده و خونریزی کرد چکار کنم خونش بند بیاد? اب بهش بخوره خون میاد و راه درمانش چیه?

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

نباید دست میزدی.من پسرم رو دستش داره ولی دکتر کفت اصلا دستکاری نکنین خونش سخت بند میاد خودش داره محو میشه

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩

خودش یهو ترکید 10 دقه تو توالت بودم انگار رگمو زدن! اخه جای بدی هست طهارت که میکنم خون میاد اعصابم داغونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انژیوکراتومت چی شد؟منم دارم .زیاد شده

اون بعد ترکیدن خوب شد.دوتا دیگه داشتم یکیشون باز ترکید بعدش محو شد اون یکی هست.دستشون نزدم

اون بعد ترکیدن خوب شد.دوتا دیگه داشتم یکیشون باز ترکید بعدش محو شد اون یکی هست.دستشون نزدم

سلام چه شکلی بودن برای شما 

برا من انگار روی رگ روی واژنند و وخطی و خشن اند و زبر ب نظرتون آنژیو کراتون  اند؟ خارش دارند  و خون میاد ولی کم

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

نباید دست میزدی.من پسرم رو دستش داره ولی دکتر کفت اصلا دستکاری نکنین خونش سخت بند میاد خودش داره محو ...

سلام مشکل پسر شما حل شد؟؟ دارویی چیزی داشت؟؟من روی لابیام زدم از استرس دارم دیوونه میشم