2777
2789
عنوان

اسم اقاتونو تو گوشیتون چی سیو کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 71 پست
ياد پسر اوس موسي افتادم 😊

خخخخخخ😃😃بعد سه تا دختر با کلی نذرونیاز مامانش میگه ب شوهرم حامله شده شب تولد امام جعفرصادق ب دنیااومده ک اسمشوگذاشتن محمدجعفر

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=63592500]آقامون😨😨😨😨 آقا فقط یه نفر اونم بابای ادم😁😁😁 شوهر که مثل دوسته آقا تو سرش بخوره😁😁😁[/Q

منم از این کلمه آقامون متنفرم 

وقتی میشنوم کهیر میزنم 😂

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

😂😂😂😂 اوخ من یکی دوتا اسمو یه چیزی تو این مایه ها سیو کردم اصلا یادم نمیاد کی بودن😂😂

خوشم میاد ازت تو هم اینجوری ای 😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
خخخخخخ😃😃بعد سه تا دختر با کلی نذرونیاز مامانش میگه ب شوهرم حامله شده شب تولد امام جعفرصادق ب دنیاا ...

خدا برا نگهش  داره زیر سایش زندگی کنین

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

💍😍💍

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊
💍😍💍

در حال حاضر اینه

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊